reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A u mnie w pracy jest automat z batonami :szok:
mniam:-p:-D

a ja wczoraj miałam paskudny dzień. :angry:Dowiedziałam sie że nie jade z moimi dzieciakami do Krakowa (choć od [ponad miesiąca byłam informowana że jadę ) Jak już skompletowałam dzieci na wycieczkę dowiedziałam sie że ponoć nie mam uprawnien (choć o tym wiedzieli:confused::sorry2:) okazało sie że zamiast mnie jedzie kochanek mojej koleżanki z klasy, który w szkole uczy wf - u. tak więc moje dzieciaki pojadą z zupełnie obcą im kadrą oppiekunów. a tak sie cieszyłam na ten Kraków bo nigdy nie byłam :-(
Roksi czekam na fotę :-p

JMM no świństwo... i dla dzieciaków niepotrzebny stres pewnie...

apropo tego automatu z batonami
wlasnie wstawilam ciasto czekoladowe do piekarnika
bo chce mi sie slodkiego, od kilku dni nie jadlam nic slodkiego i czuje ze mi sie chce, jak bym do sklepu poszla to zaraz chipsy i czekolade bym kupila.... a tak bedzie ciasto czekoladowe Oetkera :D mniam...

reklama
a ja peppiesów ... bekonowych.... heheeh....
ale to dlatego ze juz sie ciasta nie moge doczekac... ejszcze pare minut.... bede gorace jesc taka mam ochote :D

Do góry