reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Brodawki w porządku.. Piersi opróżnione mnie bolą, są takie wrażliwe, jak przed okresem właśnie.. Pełne, z guzkami są zwykle rano, wtedy modlę się, żeby Piotrek szybko ssał :-D
Ja na początku miałam zapalenie na początku bolało mnie znośnie guzki mi się nie robiły pierś była miękka ale po kilku dniach zaczęło strasznie boleć i mimo tego bólu karmiłam to było straszne i rzeczywiście rozwunęło sie zapalenie przykładaj liście kapusty jak to początek to pomogą ajak nie to antybiotyk

hejka my po weselu już na nogach od 7 a wróciliśmy po23 Julitka spisała się na medal a co do noszenia po rękach nie było problemu bo jak ktoś ja wziął to włączała "syrenę":-D i tylko mama i tata mogli ją nosić jeśli tego chciała;
tańczyła i nawet ta głośna muzyka mocno jej nie przeszkadzała 2 karmienia były na leżąco w samochodzie a reszta na siedząco o dziwo bez grymasów:szok:
spała w wózeczku naprawdę jestem z niej zadowolona
Za to za Szymonkem trzeba było chodzić bo on nie chciał tańczyć na sali tylko na podwórku i zbierał kamienie i wrzucał w krzaczki, ale tu też jakiś wujek lub ciocia na niego spojrzeli a teraz też już w kaloszach biega po podwórku a my j Julcią tutaj

a u nas znowu najwyzszy stopien zagrozenia atakiem terrorystycznym:wściekła/y:w Londynie znowu bomby byly, w samym centrum, gdzie pracuje moj maz:eek:
i pogoda tez do niczego...:-(

witam dziewczynki:-)

Tiger :-:)-:)crazy::angry::wściekła/y:

Julia6 to naprawde mozesz byc zadowolona ze swoje niunki:tak: moja od rana marudzi:eek: glodna nie jest:no:tylko jej sie nudzi chyba:szok:bo jak do niej cos mowie albo sie wyglupiam to ona zadowolona:-D:-)

Dzień Dobry:-)
OGRMONE GRATULACJE DLA MILOKU:-)

u nas pogoda nawet nawet:tak:

dziewczyny w Angli wiem co przeżywacie z tymi bombami:-( jak byliśmy z mężem w podróży poślubnej w Egipcie dokładnie w Sharm El Shajke na półwyspie Synaj to 10km od naszego hotelu jakiś samochód wjechał do hotelu wysadzowny ładunkami:wściekła/y: wybuchły w sumie 3 bomby a my nic o tym nie wiedzieliśmy:szok: dopiero jak rodzina do nas dzwoniła to nam powiedzieli i w tv na jakiejs niemieckiej stacji coś było i tak bez znajomiści jezyka domyślaliśmy się o co chodzi:szok:

Dzień dobry :-)

My po spacerku (spacerówka zamontowna:tak:) i po obiadku. Teraz czas na relaks :-)

a u nas znowu najwyzszy stopien zagrozenia atakiem terrorystycznym:wściekła/y:w Londynie znowu bomby byly, w samym centrum, gdzie pracuje moj maz:eek:
i pogoda tez do niczego...:-(

Kurczę tigger nie zazdroszczę :eek: Oby to tylko bezpodstawne zagrożenie było i na tym się skończyło.

no coz, w takich czasach przyszlo nam zyc:-(troszke tylko czasami taki strach we mnie sie pojawia o meza - on pracuje w ochronie hotelu, ktory znajduje sie dokladnie przy jednej z tych ulic, ktore zamkneli dwa dni temu, kiedy znalezli te samochody, ktore mialy wybuchnac (troche chyba zamotalam:-p)

oj, przegapilam - miloku, gratulacje z okazji slubu (juz drugiego;-)):-)

moja niuńka już śpi sobie smacznie:-) dzisiaj była trochę nerwowa przez te zęby:angry: szkoda że dzieciaczki tak cierpią przez zęby:-(

reklama
miloku GRATULACJE:-)

My juz wróciliśmy od teściów, wzięłam sobie wasze rady do serca i podeszłam bardzo luzacko do całej imprezki i nawet było miło. Nie było noszenia na rękach,a nawet jak babcia ją wzięła to zaraz musiała mi ja oddać bo Wika wolała być u mamusi:)

Do góry