reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

wspolczuje, zrob mu pobudke tak jak on tobie rano ;-) :-D
a mi sie tak chce spac, ze chetnie sama bym sie juz polozyla, dlatego zrobilam sobie kawe :-p

reklama
Dobry wieczór Kobietki:-)

Mój dzionek ciężki:confused: ale jutro będzie lepiej:tak:

Odpoczywajmy zatem wszyscy przez dwa dni:happy2:

hej...widze ,ze wczoraj kazda miala zly dzien ,ale mnie to chyba nic nie przebije :baffled: wiecej wiadomo gdzie ..

Witam
moja córka przychodzi do na co noc:wściekła/y: w tym tygodniu tylko raz spała całą noc u siebie:baffled: jestem niewyspana, połamana, zmęczona:-( chyba nie do się nad tym zapanować:no:

jedziemy do babci a popołudniu idziemy na roczkową imprezę;-)

czesc

roksi moja codziennie do nas przychodzi :-p ale ja sie wysypiam :tak:

na razie nie mamy planow na dzisiaj
ale do 8 rano mialam juz odkurzone, umyty kibelek i wanne, maz posprzatal w kuchni, jak mloda pojdzie spac to jeszcze umyje podlogi - mam dzisiaj powera ;-)

dzień dobry:-) wczoraj byłam ostatni dzień w pracy:happy2::happy2::happy2::happy2: w poniedziałek idę po L4
M jedzie dziś na komunię swojej chrześnicy a my z Ignasiem na wieś:-) nie jedziemy razem na tą komunię bo to daleko i nie chce mi się kulać pociągiem. Mam na wymówkę poniedziałkową wizytę u gin :-)
miłego weekendu, odezwę się w pon

reklama
ja na spanie nei narzekam bo mlody mial tylko kilka dni ,ze przychodzil do nas .
teraz sporadycznie jak ma jakis zly sen to przychodzi .polezy troszke uspokoi sie i zaprowadzam go do siebei bo spanei z nim to nie spanie . mimo wielkiego wyra nei wysypiam sie z mlodym ...
nio a teraz jestem niewyspana bo gabriel spac w nocy nei moze
zebki go chyba mecz
widac juz dwie kreseczki ,ale jeszcze troche maja do wyjscia ...
gabis drugi silacz , juz siedzi bez podparcia :szok::szok::szok:
chlopaki mnei wykoncza ehheheeh

Do góry