reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej,wybaczcie milczenie,ale ja taka zapracowana ze nogi to mi do d...y wlazą. Babcia m przyjechała na święta i masakra! Jedzenia jak dla pułku wojska,bo moze teściu w pon przyjedzie.
Ignaś dostał lekki antybiotyk,bo po tym katarze pojawił sie kaszel i ten ból brzucha to od spływającego kataru,ale juz jest lepiej.
Nasmarowałam brzuch i leże a dzidzia buszuje :) zapomnialam jakie to fajne:)

soppana a ja ci cyba jeszcze nie gratulowalam , wiec serdeczne gratulacje :)

wesolego ALLELUJA

Drogie Marcóweczki

Życzę Wam spokojnych, słonecznych i rodzinnych Świąt :tak:

Załączniki

• wielkanocNK.jpg
    wielkanocNK.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 19
Dzień dobry :tak:
Poświęciłyśmy jedzonko w koszyczku. Madzia wcale nie chciała go nieść a jak jej dawałam to go kopnęła :-(
Wzięła za to misia i kaczuszkę do kościoła :baffled: Chciała też zabrać torebkę z klockami ale udało mi się jej wybić z główki ten pomysł.:baffled:.W drodze powrotnej wstąpiłyśmy na plac zabaw i jeszcze bardziej zdarła buty. Także kupno nowych nieuniknione.

Życzę również spokojnych, zdrowych świąt i solidnego odpoczynku w dni wolne :tak:

hej!

zdrówka dla Ignasia:-)

My już po święceniu ale atmosfera ciężka bo Zosia rozwaliła aparat a dostało się mi:eek:

do jedzenia nie mam jeszcze nic zrobionego, zakupy zrobiłam więc z głodu nie padniemy, ale placa, sałaty niet, i tak zostanie:-p

Wesołego Alleluja!

a mi brakuje swiateczneo nastroju
nawet kurczaczka nie mam :(
ani nic do jedzenia
zreszyta maz w pracy do wieczora wiec co to za swieta :((

Cześć :-)

Ja dzisiaj umyłam okna i trochę posprzątałam, a m był z młodym na huśtawkach i na zakupach. Karol nie chciał wcale spać, ale go przetrzymałam w sypialni (ja leżałam, a on się bawił, gadał, buntował) i w końcu usnął. Mój mąż w ramach świątecznych porządków wyczyścił ekran TV i swojego notebooka wypolerował :-D.

Cześć :-)

Ja dzisiaj umyłam okna i trochę posprzątałam, a m był z młodym na huśtawkach i na zakupach. Karol nie chciał wcale spać, ale go przetrzymałam w sypialni (ja leżałam, a on się bawił, gadał, buntował) i w końcu usnął. Mój mąż w ramach świątecznych porządków wyczyścił ekran TV i swojego notebooka wypolerował :-D.
eheh zawsze to cos zrobil nie :)hehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mam dolka i nie ide swiecic jajek :zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

reklama
my po święconce:tak: młoda dumnie niosła swój koszyk:tak: grzecznie stała w kościele i na koniec miała wrzucić do skrzyni coś z koszyczka i udało się wyrzucić prawie całą zawartość:-D miała królika, kurki i jako wszystko z czekolady:tak: zostało jajko i kurka:-D
miloku przesyłam troszkę dobrego humorku:tak:
blu eeeee chłop dał czadu:tak: mój to chyba ekran tv wyczyściłby jakby już nic nie było widać:-D:-D

WESOŁEGO ALLELUJA MARCÓWKI!!!!

Do góry