reklama
M
miloku
Gość
Hej,wybaczcie milczenie,ale ja taka zapracowana ze nogi to mi do d...y wlazą. Babcia m przyjechała na święta i masakra! Jedzenia jak dla pułku wojska,bo moze teściu w pon przyjedzie.
Ignaś dostał lekki antybiotyk,bo po tym katarze pojawił sie kaszel i ten ból brzucha to od spływającego kataru,ale juz jest lepiej.
Nasmarowałam brzuch i leże a dzidzia buszuje zapomnialam jakie to fajne
soppana a ja ci cyba jeszcze nie gratulowalam , wiec serdeczne gratulacje
wesolego ALLELUJA
debiutantka
Marcówka 2007
elahar
mama Madzi
Dzień dobry
Poświęciłyśmy jedzonko w koszyczku. Madzia wcale nie chciała go nieść a jak jej dawałam to go kopnęła :-(
Wzięła za to misia i kaczuszkę do kościoła Chciała też zabrać torebkę z klockami ale udało mi się jej wybić z główki ten pomysł..W drodze powrotnej wstąpiłyśmy na plac zabaw i jeszcze bardziej zdarła buty. Także kupno nowych nieuniknione.
Życzę również spokojnych, zdrowych świąt i solidnego odpoczynku w dni wolne
Poświęciłyśmy jedzonko w koszyczku. Madzia wcale nie chciała go nieść a jak jej dawałam to go kopnęła :-(
Wzięła za to misia i kaczuszkę do kościoła Chciała też zabrać torebkę z klockami ale udało mi się jej wybić z główki ten pomysł..W drodze powrotnej wstąpiłyśmy na plac zabaw i jeszcze bardziej zdarła buty. Także kupno nowych nieuniknione.
Życzę również spokojnych, zdrowych świąt i solidnego odpoczynku w dni wolne
madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
zdrówka dla Ignasia:-)
My już po święceniu ale atmosfera ciężka bo Zosia rozwaliła aparat a dostało się mi
do jedzenia nie mam jeszcze nic zrobionego, zakupy zrobiłam więc z głodu nie padniemy, ale placa, sałaty niet, i tak zostanie
Wesołego Alleluja!
zdrówka dla Ignasia:-)
My już po święceniu ale atmosfera ciężka bo Zosia rozwaliła aparat a dostało się mi
do jedzenia nie mam jeszcze nic zrobionego, zakupy zrobiłam więc z głodu nie padniemy, ale placa, sałaty niet, i tak zostanie
Wesołego Alleluja!
M
miloku
Gość
a mi brakuje swiateczneo nastroju
nawet kurczaczka nie mam
ani nic do jedzenia
zreszyta maz w pracy do wieczora wiec co to za swieta (
nawet kurczaczka nie mam
ani nic do jedzenia
zreszyta maz w pracy do wieczora wiec co to za swieta (
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć :-)
Ja dzisiaj umyłam okna i trochę posprzątałam, a m był z młodym na huśtawkach i na zakupach. Karol nie chciał wcale spać, ale go przetrzymałam w sypialni (ja leżałam, a on się bawił, gadał, buntował) i w końcu usnął. Mój mąż w ramach świątecznych porządków wyczyścił ekran TV i swojego notebooka wypolerował .
Ja dzisiaj umyłam okna i trochę posprzątałam, a m był z młodym na huśtawkach i na zakupach. Karol nie chciał wcale spać, ale go przetrzymałam w sypialni (ja leżałam, a on się bawił, gadał, buntował) i w końcu usnął. Mój mąż w ramach świątecznych porządków wyczyścił ekran TV i swojego notebooka wypolerował .
M
miloku
Gość
eheh zawsze to cos zrobil nie heheCześć :-)
mam dolka i nie ide swiecic jajek :----(
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
My też nie byliśmymam dolka i nie ide swiecic jajek :----(
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
my po święconce młoda dumnie niosła swój koszyk grzecznie stała w kościele i na koniec miała wrzucić do skrzyni coś z koszyczka i udało się wyrzucić prawie całą zawartość miała królika, kurki i jako wszystko z czekolady zostało jajko i kurka
miloku przesyłam troszkę dobrego humorku
blu eeeee chłop dał czadu mój to chyba ekran tv wyczyściłby jakby już nic nie było widać
WESOŁEGO ALLELUJA MARCÓWKI!!!!
miloku przesyłam troszkę dobrego humorku
blu eeeee chłop dał czadu mój to chyba ekran tv wyczyściłby jakby już nic nie było widać
WESOŁEGO ALLELUJA MARCÓWKI!!!!