reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
roksi: to i ja się podłączam pod życzenia. STO LAT:)))

fredzik a myśmy kupili tego okbaby 10+. Na razie zamontowałam na rower. Wojtek jeszcze nie testował bo jeszcze podregulować trzeba. Ciekawa jestem jak będzie. No i kask trzeba kupić. A jaki kask macie? I czy młody dał sobie go założyć? Bo ja się obawiam, że Wojtek bez walki sobie kasku założyć nie da.

A u nas choroby ciąg dalszy. Od wczoraj Wojtek ma megakatar i kicha, Michał z kolei dzisiaj rano obudził się cały zasmarkany no i M też się skarży , że go gardło boli.Dobrze, że gorączki na razie nie ma. Noc zapowiada się wspaniale:szok:

BTW. Ja nie przepadam nie tyle za świetami ile za "tradycyjnym polskim świętowaniem" czyli obżeraniem się i kiszeniem w domu przed TV ewentualnie urozmaiconym wypadem do rodziny , żeby się obeżreć ;-)

Jak dzieciaki trochę podrosną to chyba będziemy porywać Babcie i wyjeżdżać gdzieś na Wielkanoc zawsze. Może na narty.

Hejka!

zdróweczka dla Michałka i Wojtka:tak:a dla miloku i kaskady duży przytulasek:-)

roksiwspomniałaś kiedyś o materiałowej, kolorowe torebce do wszystkiego pasującej, znalazłaś?? ja też potrzebuję:tak:
100 lat dla Ciebie kochana:-)

fredzika czemu takie śmichy na foteliku?:rofl2:

blunie no padłam, orobił sie Twój chłop:-D
mój łazienkę na błysk i podłogi na kolanach:tak:

Dziewczyny nasze Święta były cudowne:-) zresztą wolę je niż BN.
Wczoraj pojechaliśy na mszę do Dominikanów w małe górki, krótki spacerek i do moich rodziców, tam Zosia pobawiła się na huśtawce, pooglądała zwierzątka, pogościliśy się i do domu, przed 19 długi wózkowy spacer.
Dziś z rana na kawkę do teściów, byliśmy na rowerach, siedzieliśmy w ogrodzie czekając na danie z kociołka
KOCIOŁEK MYŚLIWSKI 15L PIĘKNY PROSTO Z ODLEWNI (599884714) - Aukcje internetowe Allegro
a wieczorkiem przyjechali moi rodzice i brat z narzeczoną.
Było wspaniale. Kocham Święta:-)

Dziękuje za życzenia:tak: 26 wiosenek mi stuknęło:sorry:

fredzik a myśmy kupili tego okbaby 10+. Na razie zamontowałam na rower. Wojtek jeszcze nie testował bo jeszcze podregulować trzeba. Ciekawa jestem jak będzie. No i kask trzeba kupić. A jaki kask macie? I czy młody dał sobie go założyć? Bo ja się obawiam, że Wojtek bez walki sobie kasku założyć nie da.
u nas młoda kask zakłada:tak:Kaskada my mamy coś takiego Dziecięcy kask rowerowy NORTHTEC C42 ITHACA (607874964) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście wzór w jakieś księżniczki:tak: ma dużo otworków:tak: zapłaciłam w rowerowym coś ok 90zł w tamtym roku, pan polecał żeby zainwestować w droższy bo starczy na długo i jest z regulacją:tak:

na rowerze młoda opanowuje kierowanie:tak: a z pedałowaniem jest na bakier:-D ona hamuje a tata ją popycha:-D

Hejka!

zdróweczka dla Michałka i Wojtka:tak:a dla miloku i kaskady duży przytulasek:-)

roksiwspomniałaś kiedyś o materiałowej, kolorowe torebce do wszystkiego pasującej, znalazłaś?? ja też potrzebuję:tak:
madzikm nic nie znalazłam:baffled: myślałam o takiej nubukowej:tak: ale wszystko u nas jakieś różowiaste:szok:
mniam:-p ale bym zjadła takie pyszności z kociołka:-)

u nas pogoda w święta średnia:baffled: wczoraj chłodno a dziś w sumie też:baffled: poszliśmy popołudniu na spacerek i zmarzłam:szok:

reklama
Witam:tak:
a ja dziś znów do pracy:sorry: dziś mają przyjść 3 dziewczyny więc może się w końcu uda:tak:

madzikm ta pierwsza fajna:tak: ale kolory mi nie pasują:no: u mnie w szafie jest dużo seledynów, różów, bieli, zieleni:tak: tak sobie myślę że nie mam nic pomarańczowego:baffled:

Do góry