reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

oj, nie dla ciebie:no:, bo czytam Harlana Cobena, a to są thilery, a ty raczej lubisz obyczajowe:tak:

czytałam w głębi lasu i nie mów nikomu, mogę je spokojnie polecić;-), jeżeli ktos lubi ten rodzaj;-)

a czytałaś kuźnię na rozdrożu? bardzo przyjemna:tak:

reklama
Dzień dobry

Ja czytam trzecią część książki o romansie z wampirem :-p potem jeszcze czwarta jest. (Zmierzch, Zaćmienie, Księżyc w nowiu).

dzień dobry:-)

przecież mówiłam po cichu żeby nie zapeszyć i nic nie dało:-(, mały znowu dał mi popalić:eek:, kiedy on będzie spał, jak inne dzieci, przez całą noc:sorry:

ja zwlokłam sie złózka, a mały bryka jak sarenka:confused2:, zaraz go wyspaceruje, to zabaczy:-p, kto będzie zmęczony:rofl2:

Dzień dobry :-)

blue i coś dowiedziałaś się o tych badaniach?
Nic się nie dowiedziałam, bo mi się przypomniało że jak dzwoniła to mi babka powiedziała, że od czwartku nie pracują. Więc zadzwonię po świętach.

A tu jest o zdrowej stopie:
Znak Zdrowa Stopa - zdrowe obuwie dla dzieci - obuwie, usługi, szkolenia, kursy, ocena obuwia, reklamacje obuwia, ekspertyzy obuwia, obuwnictwo, IPS

Ja czytam trzecią część książki o romansie z wampirem :-p potem jeszcze czwarta jest. (Zmierzch, Zaćmienie, Księżyc w nowiu).
Nie dość, że oglądasz bajki, to czytasz książki dla nastolatek ;-):-D

Ja czytam teraz
Świat Książki - Bądź zdrowa, Lizbono - Produkt
Wydaje się fajna, ale dopiero zaczęłam.

Roksi, polecam
Świat Książki - Miłość Peonii - Produkt
i Świat Książki - Przedostatnie marzenie - Produkt

dzień dobry:-)

przecież mówiłam po cichu żeby nie zapeszyć i nic nie dało:-(, mały znowu dał mi popalić:eek:, kiedy on będzie spał, jak inne dzieci, przez całą noc:sorry:

ja zwlokłam sie złózka, a mały bryka jak sarenka:confused2:, zaraz go wyspaceruje, to zabaczy:-p, kto będzie zmęczony:rofl2:
ewela daj mu popalic :-D:-D:-D:-D:-D
moze skruc jeo drzemki w dzien do 30 minut np

wczoraj mielismy wycieczke do mencesteru :-D:-D
fajnie bylo :tak:
i paszpotr dla abriela zalatwiony
nio klawiatura dalej nie dziala....

Właśnie wróciłam z zakupów i jestem załamana. Mam wrażenie że przez te święta to wszystko jest droższe. Pojechałam do Lidla i się mocno rozczarowałam. W mięsnym kolejki jak za komuny. Warzywa jakieś takie byle jakie, a tu trzeba robić sałatki. Jak będę wracała z pracy to może po drodze coś jeszcze kupię.
A co do porządków to ja też jeszcze daleko w tyle. Co prawda okna udało mi się umyć w zeszły piątek ale nic poza tym nie zrobiłam.

Dla Laury na zajączka kupiłam kilka słodyczy, dodam jakieś owoce i będziemy szukać prezentu :-)
U mnie zawsze był zajączek więc chciałabym tą tradycję zachować. Myślę, że za rok to już będzie bardziej kumata i sama się o tego zająca upomni :-)

reklama
ja aż się boję robić zakupy, bo u nas wieczorem będzie to samo :dry:
co prawda szaleć nie będziemy, ale mąż chce bigos zrobić a ja myslałam o sałatce jarzynowej i może galaciku...ale szczerze to mi się nie chce....kupię białą kiełbasę chyba, zapas chleba i jajek i już :-p :-D

Do góry