reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
uff,

dostałam od mamy kurę:-D, ale musiałam ją sobie podzielić, a tego nie lubię:baffled:

no ale za to teraz gotuje sie pyszny rosołek:tak:
my kiedys dostalismy i ja zamrozilismy...tak dlugo lezala sobie i lezala....az w koncu oddalismy ja tesciom bo na sama mysl dzielenia jej itp. odechcialo nam sie jej...jakos nie nadaje sie do takich zabaw kuchennych :-D

Witam
Mam eurespal:tak: co prawda dopiero teraz ale nie musiałam iść do przychodni:tak: muszę dawkę zwiększyć bo dawałam młodej rano i wieczorem a teraz częściej kaszle:baffled: jest napisane że od 3-4 dawki na dobę:tak::tak:
kurcze ale mi się nie chce iść do pracy:baffled: jeszcze ta pogoda do d....:angry:

ja te się witam,.....zwolnionko mam do końca tygodnia a wieczorem jeszcze z Wiktorią do lekarza bo ta juz też smarcze i kaszle:wściekła/y::wściekła/y:

Co do TV to ja tańca nie ogladam, ale Ranczo to obowiązek. z m ogladamy zawsze:tak::tak:

Ewelina ty to jesteś :szok:ja z tych brzydliwych więc nic ani kury ani króliki niepoporcjowane i niezamrozone mnie nie bawią:-):-)

Roksi najwaniejsze że masz już lekarstewko i nie musiałaś lazić sama

dzień dobry :tak:
Ja się witam po kilku dniach nieobecności.
Urodziny w międzyczasie odprawione, córcia z prezentów zadowolona chociaż część dostanie za jakiś czas bo nie dotarły.

Wieje u nas strasznie dzisiaj. Ja już 2 kawy wypiłam do południa i śpie na siedząco. :-(

reklama
To i ja witam.
U nas wicher straszny, pewnie niż, zasypiam w każdym razie na stojąco.
Michał śpi 3 godzinę ( co zdarza mu się raz na 2 miesiące) za to Wojtek nie chce ( a ostatnio znowu zaczął spać w dzień).
Myślalam, że się drzemnę a tu wielka...

Noc jak zwykle w plecy .Kiedy ja się wreszcie wyśpię???????

Do góry