reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ze mnie też fanka Rancza:tak::tak::tak:
kocham ten serial za realizm:tak:
tak na pierwszy rzut oka może się buraczany wydawać ale trzeba się wgłębić, jak to mówi mój m: "dla inteligentnych":-D

reklama
ja proponuję jutro po receptę na eurespal, dokończcie kurację, prawoślazowy słabiutki
madzikm jak jutro pójdę sama to pewnie mnie zbesztają że bez dziecka a w ogóle wcześniej nie miała przepisanego:baffled: nie chce iść ze względu na siebie bo już ostatnio siedziałam godzinę wśród smarków i pokasływania:baffled: moja teściowa ma zaprzyjaźnioną aptekę aptekę więc może coś podziała rano;-) a jak nie to zadzwonię po naszego pediatrę:tak:

Ranczo oglądam od przypadku do przypadku ale niezły jest.

Ale ostatnio w ogóle na TV mało patrzę, najczęsciej na bajki :-D.

Wczoraj kumpel pytał czy widziałam nowy program "Moment prawdy" na Polsacie ale ja mam n-kę a tam nie ma polsatu. Podesłał mi linki do fragmentów. Taki dość kontrowersyjny choć na pewno będzie miał sporą oglądalność bo pytaja osoby podpięte do wykrywacza kłamstw m.in. o intymne i niekoniecznie "wygodne" rzeczy ;-) a w studiu siedzą mężowie / żony / rodziny / przyjaciele uczestników. Oczywiście na pewno nie wybrali w eliminacjach "świętych" bo któż by to oglądał :-). Znów się ludzie będą sprzedawać dla kasy.
Jak chcecie wiedzieć w czym rzecz to tu jest fragment ;-)[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_7A7AINThY8"]YouTube - 19-03-2009 Moment prawdy part3[/ame]

Cześć kobitki :-)

Przez cały weekend montowaliśmy meble z przerwą na przedszkole i zakupy w Ikei. Ale już jest prawie pięknie ;-).

Co do TV, to ja właściwie nic nie oglądam. Ranczo lubię, ale nie jestem na bieżąco, bo w niedzielę wieczorem często wychodzimy. Tańca z gwiazdami już mam dość :-D.

Życzę zdrowia wszystkim chorym. Ja już się dobrze czuję.

Aha, Picasy używam od dawna, z tym że bardziej do segregowania i publikacji zdjęć. Ostatnio się zaczęłam trochę bawić w obróbkę (np to zdjęcie w awatarze jest przerobione Picasą)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
pogoda u nas fatalna
zimno i wieje sdtrasznie
dzieciaki nadal kaslaja
a ja umieram
dostalam pierwszy od porodu okres i nie moge sie ruszac tak mnie wszystko boli
az mi sie slabo z bolu robi
mam nadzieje ze tak nie zostanie :sorry2:
ja zdycham , dzieciaki marudne maz jak zwykle w pracy , istne kongo u nas

buziolki
acha widzialam fotki na zamknietym