reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Soppana, cieszę sie bardzo i że jest to po Waszej mysli:tak:, przytulam cie mocno:tak: (no nie za mocno:-D)

Debiutantko, jakie to straszne, płakałam, aż Piotrus sie przestraszył, więc musiałam sie opanować, żałuję że czytałam, ale może trzeba wiedzieć, żeby byc zawsze czujnym i nie dac sie spławić:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Soppana gratulacje :tak:

Debiutantko i ja się popłakałam. Smutna historia ale lepiej wiedzieć o takich przypadkach i o ile to możliwe być czujnym.

soppana, super, gratuluję :tak:
a co do artykułu to straszne ale warto mówić o takich sytuacjach żeby wiedzieć i jak piszecie nie dać się spławić, koszmar :-(

hej
u nas nabor do przedszkola tez internetowy tylko i pewnie sprobuje choc nie licze, ze mloda sie dostanie ;-)

soppana moje gratulacje :-) to na kiedy termin?

my sie sprytnie zapisalismy do lekarza rodzinnego co jest pediatra, wiec zadnych problemow z zapisaniem sie na wizyte nie mamy...fakt, rewelacyjny nie jest, ale jest ogolnie dostepny bez zadnych akcji

roksi, nie daj się chorobie no i oby mała nie podłapała
Fredzik dałam młodej wit.c a ja niedawno wzięłam gripex:tak: nie mam temperatury ale jakoś mi tak duszno i gorąco:eek: i oczywiście gardło:crazy:

hej
a ja dalej w dwupaku :-(
i to jeszcze zaczelo mnei znowu gardlo bolec :wściekła/y::wściekła/y:
ide do wyreczka wygrzewac sie i odpoczywac :tak:
miloku kuruj się kochana:tak:

O wiele łatwiej, bo jak czasami się na mnie uwiesiła i nie chciała puścić to był problem. Dobrze, że niania sobie z nią radzi i potrafi czymś zagapić :tak:

Roksi zdrówka. :tak:
Elahar a moja to mnie olewa totalnie jak wychodze do pracy:baffled: zrobi papa, da buziaka i tyle:baffled:
dziękuje

Roksi kuruj się a na wszelki wypadek może się już zarejestruj w jakiejś przychodni bo wiesz jak jest ...
Debiutantko mam przychodnie po sąsiedzku:tak: jakby co to m leci rano o 8 mnie zarejestrować:tak: ale u nas jest tak że np lekarz przychodzi o 13 i liczy się kolejka a nie numerek:baffled: a niektórzy to potrafią siedzieć 1,5 godziny przed lekarzem:baffled:
czasami to mam w nosie takie kolejki i dzwonie po Natuli pediatrę:sorry: co prawda 80zł nie moje:baffled:

soppana super gratulacjie :-):tak:
wyplukalam gardziolko sola i pojechalismy z mlodym na konie
niestety nie zadzownilam a dzisiaj nei bylo opiekuna wiec sobei mlodziak nei pojezdzil ,ale pospacerowalismy i poglaskalismy koniki a potem pojechalismy do parku i tam pobiegalismy sobei za kaczkami heheh
odstresowalam sie troche ,ale teraz jestem zmeczona strasznei

roksi Ty tez sie kuruj:tak:

Agutek według tego co ginka liczyła to ok 20 września, ale zobaczymy co powie przy następnym usg, bo teraz to było widać tylko małą pulsującą kropeczkę:-)
Życzę wam dużo zdrówka, oby te choróbska się skończyły, widziałam przed chwilą w wiadomościach że oddziały dziecięce są przepełnione, niedoleczone infekcje przechodzą w zapalenia płuc czy oskrzeli:szok: te co chore to się leczyć proszę a te co zdrowe to rutinoscorbin, czosnek, witaminki i do przodu:-D

soppanaGratulacje
mam nadzieję, że czas już się zrobił właściwy;-)
Ignaś duży, praca stała - to jest to!:-)

zdróweczka dla roksi! wyczytałam w gazetach, że jakaś plaga grypy w Waszym rejnie, do nas zmierza:confused2:

dla milokuteż zdrówka i ..bóli porodowych:tak:

i dla debiutantki! zdrowia oczwyiście, nie bóli;)

Jak tam po Dniu Babci? u nas były kalendzarze, łzy wzruszenia, Zosia powiedział "wierszyk": kocham babcię i dziadka:happy:

reklama
u nas z dostaniem się do pediatry państwowo meksyk, jak to któras z was pisała, chorobę trzeba u nas planować z tygodniowym wyprzedzeniem co najmniej , dlatego mamy naszą panią dr, na którą zawsze możemy liczyć, niestety kosztuje ale śpię spokojnie, ze jak jest potrzeba to mam pomoc

madzik, u nas dzień babci bezie w sobotę; kalendarze i laurki :-)

Do góry