reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
no to mnie też dopadło:angry: gardło mnie boli, głowa nabuzowana, ogólne osłabienie:angry: chyba jakieś grypsko mnie atakuje:angry: maskara
moja biedna córcia ogląda tylko "Poko" bo nie chce za bardzo się do niej zbliżać:no: myślałam że moja siostra przyjedzie ale pracuje:baffled: no nic jakoś dam radę młoda już dostała witaminkę c:tak: oby tylko nic nie podłapała

reklama
hi:-)
a ja postanowiłam, że będziemy składać papiery do przedszkola, a co mi szkodzi a nóż się dostanie:happy: zobaczymy, złożyć nie zaszkodzi

roksi, nie daj się chorobie no i oby mała nie podłapała

Fredzik u nas do przedszkoli niepublicznych nabór skończył sie niemalze 2 stycznia:szok::-D:szok:, a do publicznych jest ok. marca i tylko internetowy i chyba tez spróbuje, żeby zobaczyc jak to jest, jak mówisz, a nóz sie uda:tak::-D

:-)hej,

u nas dzis taka mgła, że bloku obok nie widać:szok:, ale nie pada, wiec pojdziemy na dwórek;-)
elahar, pewnie łatwiej iść do pracy, jeżeli nie zostawiasz płaczącej córci:tak:

:-D:-D

O wiele łatwiej, bo jak czasami się na mnie uwiesiła i nie chciała puścić to był problem. Dobrze, że niania sobie z nią radzi i potrafi czymś zagapić :tak:

Roksi zdrówka. :tak:

Witam się z L4

Nie chcę Wam nastroju psuć ale koleżanka mi podesłała linka o przypadku ze służba "zdrowia", który niestety skończył się tragicznie http://jasolczak.pl/ . Ja mam jeszcze ciepłe doświadczenia więc mnie tym bardziej to "rusza". Każdy ma prawo się mylić ale to nei to samo co lekceważenie ...

Roksi kuruj się a na wszelki wypadek może się już zarejestruj w jakiejś przychodni bo wiesz jak jest ...

Ostatnia edycja:
No to jestem i juz melduje: 6 tydzień,serduszko juz bije :)
Strasznie sie bałam i moze dlatego testu nie robiłam a tu mi M mówi ze sie cieszy i ze on przeczuwał!
U lekarza bylam prywatnie ale na karte medyczną z pracy,wiec nie płaciłam. Ale tak sobie mi babka podeszła, mam do wyboru jeszcze 3 w tej przychodni. Na razie musze ochłonąć :)

reklama
Do góry