reklama
M
miloku
Gość
dzien dobry
spac nei moge , bo tristan kaszle i kacha cala noc
wybudz manie wolajac : mama kaszle , mama kicham
a mamie spanie juz nie w glowie , bo Gabrielek sie tez obudzil
a poza tym to mam nerwa jeszcze od wczoraj milego dnia:-)
spac nei moge , bo tristan kaszle i kacha cala noc
wybudz manie wolajac : mama kaszle , mama kicham
a mamie spanie juz nie w glowie , bo Gabrielek sie tez obudzil
a poza tym to mam nerwa jeszcze od wczoraj milego dnia:-)
dzień dobry:-) dziś mam wolne i Ignaś chyba to wyczuł, bo o 6 wołał mleczko a potem spaliśmy do 9 tak więc oficjalnie mogę powiedzieć,że się wyspałam
jutro planuje wybrać się do gina, wiec wszystko się wyjaśni, ale coś mi się wydaje ze chyba dołącze do jesiennych mammdłości mam, bóle i rozciąganie w brzuchu, no i to zmęczenie...
Sandi skoro mała kaszle to te wymioty były pewnie od kaszlu, bo Ignac też tak miał, zwłaszcza jak wypił ciepłe mleczko, mysmy wypróbowali chyba wszystkie syropy na kaszel, ale najlepszy i tak był z cebuli robiony w domu, więc możesz spróbować jak tylko będzie piła. Ja dawałam też taką miksturę którą polecał mojej siostrze pediatra. Składa się z soku z 4 cytryn, 4 łyżek miodu i 4 ząbków czosnku, tylko trzeba być pewnym że dziecko nie ma uczulenia na cytrusy czy miód
miłego dnia życzę i dużo zdrówka dla chorowitków
jutro planuje wybrać się do gina, wiec wszystko się wyjaśni, ale coś mi się wydaje ze chyba dołącze do jesiennych mammdłości mam, bóle i rozciąganie w brzuchu, no i to zmęczenie...
Sandi skoro mała kaszle to te wymioty były pewnie od kaszlu, bo Ignac też tak miał, zwłaszcza jak wypił ciepłe mleczko, mysmy wypróbowali chyba wszystkie syropy na kaszel, ale najlepszy i tak był z cebuli robiony w domu, więc możesz spróbować jak tylko będzie piła. Ja dawałam też taką miksturę którą polecał mojej siostrze pediatra. Składa się z soku z 4 cytryn, 4 łyżek miodu i 4 ząbków czosnku, tylko trzeba być pewnym że dziecko nie ma uczulenia na cytrusy czy miód
miłego dnia życzę i dużo zdrówka dla chorowitków
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
witam:-)
przykro czytać o chorobach:-(, niech juz będzie wiosna, wszyscy na pewno się lepiej poczują, a tym czasem zdrówka zyczę;-)
oj, Soppana, ale się porobiło, daj znac,co i jak;-)
przykro czytać o chorobach:-(, niech juz będzie wiosna, wszyscy na pewno się lepiej poczują, a tym czasem zdrówka zyczę;-)
oj, Soppana, ale się porobiło, daj znac,co i jak;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
cześć :-)
u nas słoneczko i odwilż
Soppana, to może test zrób?
u nas słoneczko i odwilż
Soppana, to może test zrób?
S
szalona mama
Gość
soppana, daj znać jak tylko coś będziesz wiedziała
roksi, byle do piatku
Agutek, gdzieś się posiała?
roksi, byle do piatku
Agutek, gdzieś się posiała?
blueberry77
Zapisałam Karola na zajęcia twórcze dla 2-latków, które są organizowane w takim fajnym przedszkolu prywatnym. Zaczynają się w marcu, więc akurat .
elahar
mama Madzi
dzień dobry
Ja też chcę już wiosnę i więcej słońca. Moja ostatnio też jakaś marudna się zrobiła i rano nie chce mnie wypuścić do pracy.:-(
blueberry widzę, że jakieś ciekawe zajęcia dla dzieciaczków upatrzyłaś?
soppana czekamy na wieści.
miloku za ciebie też kciuki trzymam
i wszystkim chorującym życzę zdrówka
Ja też chcę już wiosnę i więcej słońca. Moja ostatnio też jakaś marudna się zrobiła i rano nie chce mnie wypuścić do pracy.:-(
blueberry widzę, że jakieś ciekawe zajęcia dla dzieciaczków upatrzyłaś?
soppana czekamy na wieści.
miloku za ciebie też kciuki trzymam
i wszystkim chorującym życzę zdrówka
reklama
blueberry77
Wyglądają ciekawieblueberry widzę, że jakieś ciekawe zajęcia dla dzieciaczków upatrzyłaś?
Ośrodek Twórczej Edukacji Kangur - Twórcze zajęcia dla dzieci
Agutka faktycznie coś nie ma