reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Sandi moze jej cos tylko zaszkodzilo?

miloku hehe czyli weszlas w ten ostatni etap kiedy wszystko i wszyscy irytuja a szczegolnie wlasnie pytania o ciaze :-D bidoku, Tristan tak sie spieszyl a drugiemu u mamusi dobrze;-)
no ale pamietaj zawsze juz blizej niz dalej :-p

reklama
Witam:) jak tam wam mija niedziela? Moje dziecko w nocy postanowiło ze bedzie spac z dwoma misiami puchatkami! I to jeszcze u nas w łóżku! Do tego bajki pod poduszką,ciekawe kiedy weźmie rower hehe :) u nas dziś nudy,dobrze ze tylko do 20 a potem wolne.

Hej i ja sie witam w niedziele ,u nas choroba Jula w nocy goraczkowala ,kicha ,kaszle od wczoraj ale dzis juz nie ma goraczki ,a mnie pobolewa gardlo.Wiec nie wesolo,dzis odpuscilam sobie basen.Miłego wieczorku:-)

menupop.gif
dobry wieczór
oj, zdrowiejcie wszyscy pręciutko :tak: choć ciężko jak wszyscy chorzy dookoła
u nas wczoraj był bunt i do wózka nie dał się wsadzić i cały mega długi spacer (ok 2 godz) na nóżkach zaliczyliśmy :szok:, dzisiaj ciut lepiej ale potem spać w dzień nie chciał, w nocy tez średnio mu szło :confused:

Hej dziewczynki

sorry nie ma mnie
ale jest do dópy w zwiazku z praca
i jestem ogolnie sfrustrowana i wypompowana :-(

pooka - bidulko ..

z Mala jakby lepiej wymioty nie powrocily (tfu-tfu) choc pod wieczor jakas rozpalona byla i marudna :dry:

duzo zdrowka chorowitkom :tak:

reklama
Do góry