reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie

A u mnie pomór.... W środę mąż się zaczął "rozkładac" (na grypę) wczoraj wieczorem M dostał gorączki a dziś mnie dopadło... Normalnie izba chorych ...:confused:

Musiałabym poczytać wstecz Wasze sposoby na gorączkę ale na razie nie mam jak przysiąść przy kompie. M mial nawet 39,1 C , daje mu IBUM co 6h i chwilowo jest lepiej ale juz pozbieralam namiary na jakichś pediatrów bo oczywiście do przychodni gdzie jest dyżur nikt nie odbiera telefonu :wściekła/y:. Mam nadzieję, że do poniedz. jakoś wydobrzejemy bo mi teraz L4 wybitnie nie pasuje... Sama nie wiem czy mam juz dzwonic po lekarza (temp. spadla do 37 C)... Zimnych okładów oczywiście nie pozwalał sobie robić :dry:.

hej

debiutantko zdrowiejcie szybko, jesli chodzi o wysoka goraczke to jestem zwolenniczka czopkow, te syropki znacznie wolniej zaczynaja dzialac a do tego mloda nie chce ich pic i wypluwa, wiec po prostu laduje jej czopka i na kilka h jest spokoj.

my z mezem caly czas zapchany nos mamy, jakby zawalone zatoki i troche gardlo pobolewa i nic wiecej sie nie dzieje...

snieg u nas w nocy tez napadal:-)

poza tym nie mam jakos ostatnio nastroju, ale to ma zwiazek z tzw. "kryzysem ekonomicznym" i mam ostatnio stresa, ech..

Agutku tez jestem zwolenniczką czopków na wysoką gorączkę:tak: pamiętam jak kiedyś miałam 41stopni i żadna tabletka przeciw gorączkowa mi nie pomagała:no: myślałam że za chwilę drgawek dostane:szok: nawet powieki miałam gorące:szok: czopek zadziałał momentalnie:tak: do tego okłady z octu i zimnej wody:tak:

Hej

u nas tez kiepsko :-(Niunia wymiotowala w nocy :-:)szok::-(pierwszy raz w zyciu jej sie zdarzylo przestraszylam sie strasznie :-(poza tym g0raczki nie ma :no:lekki kaszelek nie wiem czy to sie cos rozwija :dry:czy to taki"jednorazowy wybryk":no:

reklama
sandi , debiutantko zdrowka dla dzieciaczkow i dla Was:tak:

my dalej w dwupaku
i jakies zapalenie spojowek chyba mnei zlapalo , bo lzy mi sie leja non stop , a przy kompie to juz calkiem nic nie widze :blink::cool::cool::cool:
kurcze malemu tez cos z oczami jest bo co wyjde z nim na plac zabaw to oboje zalewamy sie lzami , jak swieci ,slonce ,albo wieje wiatr :dry::eek::cool:
ide na schodki polazic moze sie mlody wykurzy hehheh
wiecie co mnie najbardziej wkurza ?
jak znajomi albo rodzinka dzownia i pytaja : a ty jeszcze nie urodzilas/, albo ty jeszcze w ciazy , matko ile ty w tej ciazy chodzisz , albo ty jak slonica w ciazy chodzisz , albo do siwat to chyba juz urodzisz co ?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrr juz nie odbieram telefonow :cool2::cool2::cool2:

Do góry