reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mam struj na bal karnawałowy dla małej:tak: akurat byłam w tesco a tam jeden był taki mały:tak: sukienka i kapelusz czarownicy:tak: zapłaciłam uwaga 13zł;-)

miloku dobijesz do 40 tc;-)
Ewelina to prawda ze starych weteranek to chyba od początku wątku jest Agutek, Debiutantka,Bogna, Malaga, Miloku (ale chyba tak od połowy ciąży) i ja:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no ja tu weteranka jestem straszna :-p
wczesniej jeszcze z rok na watku staraczek bylam jak sie psychicznie przygotowywalam do ciazy :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobry wieczór
dołączam do ospałych :confused:
sorki że się nie odzywam za bardzo ale dostałam lek na zapalenie węzłów i ledwo dycham, niedobrze mi cały czas :wściekła/y: i w głowie mi się kręci. Pewnie dlatego na ulotce pisali, żeby auta nie prowadzić po nim.

miloku, bido, ale w sumie chciałaś styczeń nie? To daj młodemu jeszcze chwilkę ;-)

Sandi ja tez raczej jestem nocny marek.
Dzisiaj bylam przeswietlic zabek moj ,bo wczoraj bylam u stomatologa,chyba mnie czeka leczenie kanalowe,pewnie kasy pojdzie:confused:Jutro rano jade pazury zrobic:-)
Ja tez ostatnio taka jestem do d..,to chyba ta pogoda wiosny i sloneczka brak.

reklama
Do góry