reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam :)
wpadam sie przywitac i zameldowac ,ze ide spac
boziu zasypiam w kazdej pozycji i przy kazdej okazji
wstalam o 10 zjadlam sniadanie , wypilam kawe ,wstawilam obiad i ide znowu spac
juz ledwo oczy trzymam
wiec uciekam
ciesze sie ze wszsytkim zdrowko sie poprawilo
moj maly rozkopuje sie strasznie ale wylezc jeszcze nie chche
ciekawe jak dlugo bede lazic z rozwarciem na 3 cm:sorry::cool:
no nic ide spac

reklama
hej:-) ja juz wstalam :tak:obiadek ugotowalam :tak:teraz ide z Niunka do kolezanki na kawke (herbatke;-))i Niunia bedzie miala towarzystwo 2,5letnia kolezanke :tak::-)

mój chłopak poszalał:szok: śpi przeszło 2h, a ja w tym czasie poprasowałam:tak:

Madzik, dzięki :tak::tak::tak::tak:, przypomniałaś mi o przedszkolu, tez muszę sie rozejrzeć:-)

Sandi, miłej herbatki;-)

Miloku, kiedy ty sie biedna rozdwoisz:-D

Ewela, ocipieli, zatłukłabym jakby mi dziecko obudzili :wściekła/y:
Madzik, ja cały czas oddzielne obiadki dla Szymka gotuję
Madzik, jak to nie byłaś tyle czasu? a u fryzjera byłaś? :-p:-D
miloku, no to śpij chociaż jak się rozpakować nie możesz :eek:

Hej:-D
Porozwoziłam troszke CV czekam zobacze moze ktos zadzwoni?!
Ewela dobrze ,ze Piotrus juz zdrowy:-)
Soppana ,a Ty dzis bylas w pracy ,ja bylam dzis na zakupach w Auchan.
Molego wieczorku:-)

polozylam wlasnie Mala :szok::cool2:...w sumie to sama sie polozyla :shocked2:a mianowicie po parudziesieciu wyjsciach jej z pokoju-lozka i wymyslaniu czego kolwiek mleczko, piciu itp. zdenerwowalam sie i rozlozylam kojec :zawstydzona/y: poscielilam ladnie i wlozylam coreczke do srodka po czym wyszlam z pokoju ,oczywiscie bez placzu sie nie obylo :dry:usiadlam w salonie ,a nagle slysze ,ze drzwi od jej pokoiku sie zamykaja :szok: (zostawilam uchylone) wchodze ,a Niunia kladzie sie do naszego lozka i mowi ,ze idzie spac :shocked2::-D:szok:.....zamiast spac w kojcu stwierdzila ,ze lepiej grzecznie ale u rodzicow w wyrku :cool2:tylko jak ten szkrabek wylazl z kojca? :confused::szok::shocked2:

reklama
Do góry