reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam kawke wieczorna:-):-):-)
dzisiaj totalnego lenia mialam, chociaz zrobilam , co mialam do zrobienia. zupe przypalilam, ale chyabna dobre jej to wyszlo, byla super smaczna:-D:-D:-D

reklama
Cześć:-)
Dzisiaj przyjechała na kawe moja kolezanka ze swoim synkiem ,ktory ma 1 rok i 3 miesiace.No i dzieci bardzo ładnie sie bawily ,do chwili kiedy moja Julka ugryzla Malego w policzek,za to ze zabral jej lalke:szok::wściekła/y:Malemu na policzku zostaly Julki zeby i poleciala lekko krew.Szok i co ja mam zrobic z tym moim dzieckiem:-(Tyle razy jej tłumaczymy z M ,ze nie wolno ,a ona i tak gryzie nas i wszystkich wkoło.Po czasie przeprosila i ucalowala Malego,zrozumiala -chyba,dobrze ,ze mu ucha nie odgryzla ,albo czego innego:tak:Wstyd jak diabli:no::szok:I co ja mam zrobic z tym moim gryzoniem?Jestem załamana:-(

Agnes - przykro mi ,ale nie pomoge :sorry2:moja tez jakas taka "agresywna" ostatnio tzn.nie gryzie (tfu-tfu) ale potrafi chlapa strzelic prosto w twarz jak sie wkurzy:szok::zawstydzona/y:i tez juz nie wiem jak z tym walczyc :no:

Agnes, współczuję ci bo na pewno ci głupio strasznie a do naszych kochanych dzieci nie zawsze w porę dociera co się mówi :crazy:
Moj np od jakiegoś czasu potrafi podejść do nas i w trakcie zabawy ni stąd ni z owąd z bańki wyjechać a zaraz przychodzi i przeprasza :eek:
A dzisiaj w sklepie postanowił opuścić wózek i chciał chodzić, ok, wypuściłam i chodził ale do czasu, do kiedy nie miał ochoty wejść sobie tam gdzie nie pozwalałam, wtedy gleba :confused2: i jęki. MASAKRA
Do tej pory lubił zakupy a dzisiaj dał czadu a byliśmy chwilkę dosłownie.

Witam:tak:
jakiś koszmar senny miałam:wściekła/y: namęczyłam się nieźle w nocy:szok:

moja jak na razie nie bije i nie gryzie:no: zero objawów agresji:tak: ale mojej koleżanki córcia która skończy niedługo 3 lata wali głową o wszystko:szok: ostatnio przywaliła głową w moja lodówkę bo wkurzyła się że mama nie pozwoliła jej tam zaglądać:baffled: tak mocno walnęła:szok: myślałam że mi lodówkę zagięła:szok: ma w sobie dużo agresji i złości:szok: ostatnio Natulę złapała za powiekę:wściekła/y: na krok nie można zostawić samą:no: a wygląda jak anioł:tak: blond loczki, porcelanowa buźka:tak:
rodzice sami nie wiedzą co z tym robić:no:

reklama
hejka :-)
moja dzisiaj budzila sie jak niemowlak co trzy godziny i chciala mleko:szok:dawno tyle razy w nocy nie wstawalam:nerd:

Do góry