reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam :-)
U mnie ciężko, zdycham, ale jeszcze się trzymam.
Siostra doradziła mi chodzenie w masce, żeby nikogo nie zarazić:rofl2: wyobrażacie to sobie ?
Jak mała miała kilka miesięcy, to owszem, karmiłam ją w masce jak miałam grypsko, ale teraz to nie sądzę żeby to coś dało, mała wciąż chodzi zamną, wszędzie jej pełno :-D:-D

Kik to może u nas jest mama która odkupiła by od ciebie.
Porób zdjęcia i niech odezwie się która chętna.

Agutek i jak się czujesz ?
No to tez się dałam nabrać :-D
My na brak śniegu nie kusimy narzekać, wciąż sypie.

Tigger współczuję przykrych spraw.

fredzik, takl czasem bywa, że tylko na sobie można polegać.
Co do teściów, u mnie temat rzeka...
Nie powiem, czasem finansowo pomogą, ale jak poproszę o opiekę nad małą, to od razu odmowa.
Mają wymówkę, że wnuczka za mną jest tylko itp, a tak naprawdę, to jest żywa i wszędzie jej pełno, a oni za leniwi.
Fredzik, ważne że już coś popuszcza.
Ty lepiej nie pisz, że masz ochotę na tort, bo zaraz polecę buszowac po lodówce, a chcę się odchudzić ;-)

Madzik to dobrze, że Zosi nie ima się choroba, oby tak dalej.
Ja już widzę, że naszej kapie coś z noska :-o

reklama
Aiwyls zdrowqeczka :tak::tak:

Agutek jak tam po pieszczotach :-D

dziwczyny nio tak slyszlam o tym seksiku ,ale cholerka zero ochoty :-(
jutro wyprubuje schodzy , tzn steper wyciagne , to prawie jak schody nei :-D
a teraz brzuch mnei pobolewa i oczy mi sie zamykaja wiec uciekam do wyreczka
milej nocki

Miloku - lez, lez i odpoczywaj poki jeszcze mozesz :tak:;-)

a dzisiaj wczesniej skonczylam z czego sie bardzo ciesze :-)

milego dnia Babiszonki :-)ja ide spac :-)

Dzień dobry :)))

obrażanie u nas to oba bąki robia to samo młody się od siostry nauczył hehehheheh

Miloku mi sex i ciepły prysznic przy 2 dziecku pomógł przy 1 było gorzej przenosiłam troszku ale męża był daleko więc bez seksu było :((

jaki ziąb na dwożu wrrrr byłam córcie zaprowadzić do przedszkola jejku 2 tyg wolnego było i młoda już nie chce chodzić do przedszkola i cyrki robi wrrr
kurcze męcze młodego bo lekarstw w ogóle brać nie chce jeny katorga

Witam:-)
u nas dzisiaj -15 o 7 rano:szok: brrrrrrryyyyyy

miloku kochana ty to jeszcze możesz do 40 tygodni dobić:szok: bo chyba Tristianek to troszkę się pospieszył:confused: wersja hardcor to tak jak ja i Agutek grubo po 40 tygodniu:wściekła/y:
Sadni podziwiam cię:szok:
Aiwyls zdrówka życzę:tak:

........ wersja hardcor to tak jak ja i Agutek grubo po 40 tygodniu:wściekła/y:
i ja :-(
u nas -16 rano było ale ociepla się :tak:
byłam u lekarza (ale super babeczka mi się trafiła, będe do niej chodzić już) i jest już lepiej (to w sumie sama czuję) ale dała mi jeszcze różne takie do łykania i może całkiem bakterie wygonimy. Mówi, że epidemia grypy dopiero przyjdzie :confused:
aiwyls, ewa, zdrowiejcie
ewa, a robiłaś rtg zatok? i leczysz się u laryngologa czy internisty?
mój się nie obraża ale ma strategię podobną do Toli :-p:crazy:
miłego dnia

witam z kawka. dzieciarnia w szkole, maly szaleje:-)
a wogole ktoras ma corke 7,8-10 lat? bo bez sensu robic zdjecia, jak nie byloby chetnego.

ta....41 tydzień 6 dzień i wywołanie, bo i tak by jeszcze nie wylazła :dry:

u nas na 2 piętrze - 17 rano było, a na dole ponoć nawet -20 :-p
auto odpaliło, ale zamek centralny się walnął i mąż nie mógł wsiąść od strony pasażera do środka, mam nadzieję, że zacznie działać bo jak nie to.....wrrrrrrr :angry:

reklama
kik ja takie ciuszki, których nie mam komu dać a których też nie chcę sprzedawać ani trzymać dla drugiego dziecka wrzucam do specjalnego kontenera albo kładę przy śmietniku - w kilka minut nie ma.

Do góry