reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no ja ostatnio kapituluję, nie mam jakoś siły walczyć, ale mój mąż jest przeciwny i dzisiaj na noc się wyprowadził do salonu na znak protestu :dry:

miloku nie oszczędzaj się i możesz walnąć sobie łyżkę oleju rycynowego - ponoć okropny ale często działa.

reklama
robilam porzadki u mojej corci w szafie i nazbieralam 3 duuze reklamowki ciuchow zamalych,albo ktorych nie chce nosic 8-10 lat i teraz zastanawiam sie co z nimi zrobic. :dry::confused: znajomi nie maja dzieci w tym wieku, a po rodzince tez nie ma nikogo.:sorry2: moge jeszcze wystawic an ebay, ale tam albo ktos kupi , albo nie. a ciuchy sa niezle:-) no i chodze i mysle. po mlodszym bedzie nosil najmlodszy :-):-):-)to tu przynajmniej problem z glowy:tak:

hej
u nas w nocy znowu wołanie mamy, w końcu mężowi kazałam ją puścić i przywędrowała do mnie...na próbę wstałam z łóżka by zobaczyć, czy znowu będzie za mną lecieć - i owszem jak byłam w wc to czekała na mnie tyle tylko, że nie płakała. Ale nockę spała jak zabita ze mną. Ech nie wiem już co robić, bo walka to całe nocki nie przespane, odpuszczenie - to dziecko w naszym łóżku :dry:
no u nas bardzo podobnie to wyglada z tym ,ze Niunka odrazu jak ja tylko klade to do nas do lozka ,wiec i tak spi ze mna ,ale ostatnio tez wola "mama" jak ja tylko poloze gdy wejde do pokoju to mowi "mamo spij" i pokazuje raczka na poduszke obok siebie ,jak sie nie poloze (narazie ciagle walcze) to jest awantura :dry:
jak humorek?

dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby wypedzenia maluszka z brzucha ?
humorek moze ciut lepszy :tak: milo ,ze pytasz :tak::blink:
a sposob najlepszy to duuuuzo sexiku ;-)

Roksi - pytasz jak daje rade? hmm, no nie ukrywam ,ze nieraz jest mi strasznie ciezko normalnie nie moge oka otworzyc choc wiem ,ze wstac trzeba ,ale jakos daje rade dobrze ,ze to tylko 3dni w tygodniu ,a Niunka nieraz da sie zdrzemnac popoludniu :tak:

dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby wypedzenia maluszka z brzucha ?
bo mi wszystko przeszlo
chyba obecnosc tesciowej tak na mnie dzialala;-)
może teściową zaprosić? :-p:confused:
ja ci nie pomogę, dwa tygodnie przenosiłam :oo2:

kupiłam bioaron dzisiaj, zobaczymy czy pomoże a przede wszytkim czy nei uczuli

madzik a kiedy chcecie jechać?

Cześć kobitki,

tigger witaj:happy: zaglądaj do nas częściej:tak:

Ja nie zaglądałam, bo zdychałam:wściekła/y: i dalej zdycham. Gardło i zatoki. Biore kolejny antybiotyk i nie pomaga:wściekła/y:

chciałam się spytać czy wasze dzieci też się tak obrażają:confused: mojej jak na coś nie pozwolę to obraża się i biegnie do swojego pokoju:baffled: kładzie się na łóżku i rozpacza po chwili wstaje i zajmuje się zabawkami:tak:

:no:

ewa, na zatoki proponuje aspiryne i ciepla herbate, mi pomaga dwa dni i wracam do normy , a na gardlo septolete albo neoangin.
jak bylam z anjmlodszym w ciazy to septolete na zmiane z wikiem wyleczylam krup:baffled:

roksi u nas nie ma obrażania sie tylko histeria :-p

no dziewczyny może się w Łebie spotkacie ;-)

mnie dzisiaj popieścili prądem
okazało się, że muszę codziennie przyjeżdżać, więc ciężki tydzień przede mną
mam nadzieję, że chociaż pomoże

reklama
Hejka dziewczynki:-)Ja dzisiaj troszke w biegu,urzad skarbowy-nie lubie ich brrr:no:zakupy.Miloku ja tez przenosilam 2 tygodnie ,sexik mi nie pomogl:-D,ani gorace kapiele:no:Roksi moja Mala to sie ciagle obraza,stanie tylem do mnie i wywraca oczami,smiesznie to wyglada.A jesli chodzi o Bioaron C ,ja daje mojej i chyba dziala ,bo zaczela lepiej jesc.Sandi Ty to jestes nocny pracus;-)Ide spac pa,pa

Do góry