reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam sie wNowym Roku :-):-)

u NAs imprezka tez bardzo udana :tak: potancowalam hehhe wywijalam brzucholkiem ;-) przyszli tez nie planowani znajomi i siora z narzeczonym ( wczoraj sie zareczyli ) wiec troche pobalowalismy
a i tak opuscilam gosci najwczesniej bo juz o 1,30 zmylam sie spac na gore, a reszta siedziala jeszcze troche

moj mlodziak zrobil mamie dzisiaj niespodzianke i po kilku dniach nie jedzenia rano zawolal " mama mleko kozie przynies":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
juz od rana mi rozkazuje , ale dobrze ze chociaz juz cos zawolala , moze w koncu zglodnial :szok: wyduldal caly kubel :-):-):-)
ide zaraz na spacerek:tak:

Witam się w Nowym Roku:-)
Pierwszy mój 1 styczeń gdzie wstałam wypoczęta:tak: co prawda poszłam spać po 2 ale wieczorkiem posiedziałam z m przy kolacyjce i przy winku:tak:
miloku a więc dotrwałaś do stycznia:tak: więc nic ci nie pozostaje jak tylko rodzić:-D

Witam Was w Nowym Roku!

U nas imprezka z grypą :crazy:, zdychaliśmy cały wieczór i zdychamy nadal. Szymek ma tylko niewielki katar i postanowił zrobić rodzicom niespodziankę: przespał caaaałą noc, padł o 20 i spał do 6.30 i nawet petardy go ni ruszyły :szok: czyżby miało tak już zostać?:-p

miloku, widzę, że power cię nie opuszcza :-D a kiedy ty właściwie masz termin?

miłego dnia! idę spać chyba :baffled:

:-)pomyslnosci w Nowym Roku 2009
my mielismy domoweczke rowniez, bo u mnie polowa zakatarzona, moj m chory:dry:
ale wczoraj o 19 wzial sie za malowanie przedpokoju:sorry2: na bialo, co by atmosferke stworzyc:-) dzieciarnai poszalala do 12,30 i padla, a ja razem z nimi:tak:a dzisiaj z samego rana musialam wstac, smietnik wystawic, sniadanko zrobic moim lobuziakom , bo przeciez pospac se nie moga. jeszcze poczekam az tatusko wstanie i polece w wanie wymoczyc faudki.
aha i od jutra zaczynam wraz z kolezanka odchudzanko, sluby sie szykuja i trzeba cos z rozmiarami zrobic.

Ostatnia edycja:
a witam się :-)

czuję się trochę wczorajszo, alkohol w ogóle mi nie wchodził, ale potańczyłam :-)
córa poszła spać przed 1 :szok:
dobrze, że wolne jutro hehe ;-)

Witam w 2009

Agutek masz rację, na każde dziecko przyjdzie pora,tak jak na mowę i całą resztę.

Blueberry zaglądaj tu częściej, patrz na synka jaki słodziutki, precz wyrzuć całą depresję i uśmiechnij się.
Na depresję herbatka z cytrynką.
Nie będę wnikać dlaczego masz stresy, ale życzę ci szybkiego rozwiązania wszystkich spraw.

Fredzik duzo zdrówka życzę na ten Nowy Rok.

Kaskada ja też wczoraj byłam jakaś osowiała, ale wymęczyłam i poszłam spać coś z godzinę po północy.
Gratuluję wyspania.

Miloku super, że mały w końcu wypił mleczko,ajak super zawołał :-D

Kik podziwiam za to malowanie.

Witam się i ja w nowym roku. Imprezkę też miałam udaną ale strasznie jestem niewyspana bo Madzia jak zwykle zrobiła wczesną pobudkę i dosłownie wyciągnęła mnie za rękę z łóżka. :baffled:

elahar no widzisz to szkoda, że mi lekarz nie dał skierowania, liczyłam na nie, ale nie chciał dać, może następnym razem ;-)
;-)

Za jakiś czas spróbuj. Jeżeli trafisz na dobrego masażystę to będziesz zadowolona.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. :tak:

Nasza niunka też budziła nas rano, na szczęście dla mnie, zawsze wpierw pędzi do taty i to jemu próbuje silą otworzyć oczy. Ja w tym czasie słodko jeszcze spię :-D przynajmniej pół godzinki.

reklama
Witam się ciepło w mroźny Nowy Rok:-)

Wróciliśmy po południu i zdam dokładną relację:tak:

tymczasem długiej nocki dla potrzebujących snu po dniu wczorajszym:happy:

Do góry