reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

elahar no widzisz to szkoda, że mi lekarz nie dał skierowania, liczyłam na nie, ale nie chciał dać, może następnym razem ;-)

No to dziewczyny udanej zabawy dzisiaj jakkolwiek ona będzie wyglądać i do napisania za rok ;-)

reklama
WSZYSTKIEGO DOBREGO W 2009 ROKU KOCHANE MOJE FOREMKI BUZIACZKI :)

ps. ja juz jestem u znajomych i wlasnie powolutku zaczynamy:-)udanych imprezek rowniez Wam zycze:tak:do popisania za rok;-):-D

To ja też dołączam się z życzeniami
Szczęśliwego Nowego Roku- zdrowia, miłości i spokoju każdego dnia!

No i zdrowia dla wszystkich chorujących!

A ja pierwszy raz w życiu Sylwestra przespałam. Heh. Od tygodnia chodziłam strasznie niedospana bo Michał żyć mi nie dawał w nocy a w dzień nie było kiedy odespać. No i wczoraj o 21.30 myk do łózia. Wojtek spał pięknie a Michał obudział się tylko o 2.30. Więc jestem WYSPANA!!! Hurrra!!! Życie nabrało kolorów:))
pozdrawiam więc cieplutko w pierwszym dniu Nowego Roku.

reklama
Witam mamusie w 2009:))))
sylwester bardzo udany tez domóweczka ugadana dzień przed i było rewelacyjnie
tylko troszke pół żywa jestem bo o 5 zjechaliśmy do domu a o 9 30 córcia wstała i budziła że już ranek i mam nie spać wrrrrrrrr

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry