reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
jakas leniwa dzisiaj jestem. planowalam isc do miasta, ale moj m chce skrzynie biegow wymieniac, a narazie jeszcze chrapie.;-) zimno na dworze, nosa nie chce sie wytykac. no ale trza bedzie moze chociaz z dzieciarnioa sei przejsc, a moze jutro:dry:
a moj najmlodszy ostatnio zaczal wrzeszczec ,jak jest zly :-D:-D i to takim tonem, ze az bebenki trzeszcza:-D:-Da jak cos chce ,to stka reka i pokazuje palcem , :szok:nastepny dyrektor mirosnie:-D:-D

kik witaj
hehhe ale masz bosa w domku heheheh

agutek bardzo mi przykro z powodu dziadka , zdrowka dla niego

sandi moj tez tak kombinowal zebym sie z nim kladla ,ale chwile go poglaskalam , pospiewalam i odpuszcza.Raz juz tez sie tak zalateilam , polozylam sie z nim i pol nocy musialam zostac .

tristan wyciagnal dziadkow na plac zabaw a niech sie troche za nim naganiaja :-D
ja mam chwile spokoju od tesciow :-D:-)
ale juz we wtorek jada , jupi!!!!

Witam w niedziele

Madzikim, Teściowa wybacz !!!! Normalnie cały czas pamiętałam żeby Ci złożyć życzenia ale w końcu nie złożyłam :zawstydzona/y:.

To ze zdwojoną siłą : najserdeczniejsze (choć mocno spóźnione) życzenia urodzinowe!!! Od zięcia też :-).

Blue a te zakupy to takie po -podchoinkowe :-D??

Widzę, że się kolejne spotkania szykują...:tak:.

Hejka:-)Miloku tak sobie myslalam o Tobie jak tam u Ciebie?!Ja juz przygotowalam obiadek ,a ok 16 mam gosci.A my w Budgoszczy tez mamy Tesco,a co:-D:-D:tak:;-).Agutku zrowka zycze dziadkowi.

reklama
Do góry