reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć :-).
Pojechaliśmy do Tesco i wróciliśmy z parkingiem Wadera, puzlami i drewnianą układanką. Mały dostał tylko parking, resztę dostanie kiedy indziej :-).
A poza tym to gardło mnie boli
Pojechaliśmy do Tesco i wróciliśmy z parkingiem Wadera, puzlami i drewnianą układanką. Mały dostał tylko parking, resztę dostanie kiedy indziej :-).
M
miloku
Gość
jakas leniwa dzisiaj jestem. planowalam isc do miasta, ale moj m chce skrzynie biegow wymieniac, a narazie jeszcze chrapie.;-) zimno na dworze, nosa nie chce sie wytykac. no ale trza bedzie moze chociaz z dzieciarnioa sei przejsc, a moze jutro
a moj najmlodszy ostatnio zaczal wrzeszczec ,jak jest zly i to takim tonem, ze az bebenki trzeszczaa jak cos chce ,to stka reka i pokazuje palcem , nastepny dyrektor mirosnie
kik witaj
hehhe ale masz bosa w domku heheheh
agutek bardzo mi przykro z powodu dziadka , zdrowka dla niego
sandi moj tez tak kombinowal zebym sie z nim kladla ,ale chwile go poglaskalam , pospiewalam i odpuszcza.Raz juz tez sie tak zalateilam , polozylam sie z nim i pol nocy musialam zostac .
tristan wyciagnal dziadkow na plac zabaw a niech sie troche za nim naganiaja
ja mam chwile spokoju od tesciow :-)
ale juz we wtorek jada , jupi!!!!
M
miloku
Gość
Cześć :-).
mnie tez znowu boli ,wiec nie moge jeszcze rodzic ;-) musze sie wykurowac
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Nie, w Krakowie . Też mamy Tesco .blueberry, jestes moze w angli?
Sandi
Fanka BB :)
Nie, w Krakowie . Też mamy Tesco .
debiutantka
Marcówka 2007
Witam w niedziele
Madzikim, Teściowa wybacz !!!! Normalnie cały czas pamiętałam żeby Ci złożyć życzenia ale w końcu nie złożyłam .
To ze zdwojoną siłą : najserdeczniejsze (choć mocno spóźnione) życzenia urodzinowe!!! Od zięcia też :-).
Blue a te zakupy to takie po -podchoinkowe ??
Widzę, że się kolejne spotkania szykują....
Madzikim, Teściowa wybacz !!!! Normalnie cały czas pamiętałam żeby Ci złożyć życzenia ale w końcu nie złożyłam .
To ze zdwojoną siłą : najserdeczniejsze (choć mocno spóźnione) życzenia urodzinowe!!! Od zięcia też :-).
Blue a te zakupy to takie po -podchoinkowe ??
Widzę, że się kolejne spotkania szykują....
reklama