reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry,

Agutku, zdrowia dla dziadka

Blue, my też wróciliśmy ze sklepów dzisiaj z kolejką Wadera :tak:

Miloku, no i czasem teściowie się przydają... ale dobrze że juz zaraz jadą

Soppana, fajny ten Twój żłobek, u mnie nie będzie zabawy karnawałowej, ale to mały żlobeczek więc trochę inaczej to wyglada

wystarczy powiedzieć że coś jest dobrze to się schrzani, w nocy Mik budził się o 2 i potem od 4.30 przez godzine próbowałam go utulać i nic z tego, teraz dopiero ma drzemkę popołudniową, gdy normalnie o 11 już śpi... ryk był koszmarny, kolędy dały radę (lulajże jezuniu i po silent night - dzięki Kik za inspirację)

Sandi, Mik też śpi ze mną w nocy od 23 czy 24, zasypia normalnie w łóżeczku a potem chce do mamy...

hej!

u nas też jest TESCO:-D:-D:-D
ale bez ubrań:baffled:

roksinieźle poimprezowaliście:-)Natala długo wytrzymała:tak:
co dobrego serwowałaś?

kikmój m chodzi po domu w grubych, góralskich skarpetach więc może ten rocznik tak ma:-D
jak to jest mieć trójeczkę?:-) pracujesz?

agutekpolecasz te pokoje w Łebie? tak szczerze?
bo m mi kazał termin rezerwować:szok:

fredzikPolańczyk : [ domki letniskowe ] : Domki nad jeziorem w Polańczyku : noclegi z klimatem

byliśmy tu, nam się trafił stary domek, te nowe sa bardziej przytulne, gospodarze godni polecenia!
sąsziedztwo było do bani, ale tego się nie przewidzi:confused:

madzkim, na poczatku , to byl szok, :szok:ja ja sobie dam sama rade z trojka. ale pierwsze dwoje dalam rade, nie bralam nikogo do pomocy, nawet po porodzie, to i z trojka dam rade:-) istnieja na szczescie rozne wynalazki ulatwiajace zycie. narazie siedze w domu, dopoki maly nie pojdzie do przedszkola, albo mnie przycisnie.:-)ale spoko wiem , co to jest ciezka praca:-):-) zreszta w domu, to tez nie wakacje, kilka etatow na raz.:happy::sorry2:

Witam kobitki:-)

Nie wypoczęłam przez święta, niestety. Wiktoria znów chora. Wczoraj byliśmy w szpitalu, kolejki:szok: Kobiety opowiadały, że rano było 60 dzieciaczków w kolejce:szok:

blueberry są jakies przeceny w tesco, że tak się obkupiłaś?

agutekpolecasz te pokoje w Łebie? tak szczerze?
bo m mi kazał termin rezerwować:szok:

fredzikPolańczyk : [ domki letniskowe ] : Domki nad jeziorem w Polańczyku : noclegi z klimatem

madzik, o jakich pokojach w Łebie piszesz? Przegapiłam coś? :confused:
dzięki na namiary :tak:
Ja dzisiaj w Łebie znalazłam to:
http://www.wczasyleba.pl

ceny nawet przyzwoite bo domki mnie powalają ale bierzemy pod uwagę jeszcze to:
Dąbki - ZIELONY DOM - apartamenty i pokoje gościnne. Dąbki wczasy nad morzem i Jeziorem Bukowo.
Może któraś z was była, słyszała.... bo ja już zmęczona jestem szukaniem miejsca na wakacje :baffled:
a drożyzna wszędzie makabryczna :crazy:
no a ze spraw przyziemnych Szymkowi wychodzi druga część górnych piątek (myślałam, ze wylizły już ale nie) i marudny jest na maksa wczoraj miał ponad 38 st temp i ma katar zębowy i chrypę (u niego zawsze jest przy górnych zębach i katar i chrypa i gorączka). Ech ....

Ewa, a coś poważnego, że w szpitalu byliście?

To ja jestem odosobniona zakupami widzę, nigdzie nie byłam i się nie wybieram :-)

aaa i proszę się ze zmarźluchów nie śmiać, ja chodzę w jednej parze zwykłych skarpetek a na to mam drugie ciepłe z abs ;-) mnie jest zawsze zimno, jedynie w ciąży było mi gorąco i dziwnie na mnie wszyscy patrzyli :-D

na temat spania ostatnio sie nie wyrażam bo mnie szlag trafia :crazy:
teraz tata walczy .... a jak ma gorączkę to już w ogóle masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiecie, maly wlazl mi na kolana ijakos tak za kark go wzielam i maly guzek pod skora wyczulam :shock: normalnie, az mi serce przyspieszylo. jest przeiebiony, iwec to moze byc powiekszony wezel chlonny, przynajmniej tak na necie znalazlam, ale chyba jutro mojego m wysle z nim do lekarza.
cisneinie mi skoczylo , jak nie wiem co.:szok:

Do góry