reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
melduję się:tak: poszłam spać o 3:baffled: ale jakoś żyję:tak: pewnie popołudniu nadejdzie kryzys senny:baffled:
młoda pospała do 8 zadowolona ciocie wybawiły ją:tak: poszła spać o 22:30:szok:
od kilku dni moja córcia kładzie się do łóżka i mówi "mama też":baffled: muszę się położyć naszczęście wystarczą dwie minutki:tak:

Roksi - no u nas to samo :tak::szok: i wlasnie z tego powodu sa placze i krzyki bo ja ja klade ,a ona "mama tez spi" wiec nieraz sie z nia poloze ,ale wtedy wystarczy tylko ,ze drgne i Malenka oczy szeroko otwarte ma :baffled: ostatnio "wychodzilam" z pokoju chyba z 5razy :sorry2:i ciagle sie "wybudzala" :sorry2:az musialam ja zostawic taka placzaca :-( bo juz mi rece opadaly..:-(a zarazem i serce peka ..ehhh:-(

u mnie na szczęście nie muszę czekać jak zaśnie tylko wystarczy bym 5 minut poleżała:tak: tak się młodej poprzestawiało przez święta:baffled: nawet jak m idzie to ona woła mnie:baffled:
Sandi może córcia tęskni za Tobą:tak: w końcu byłyście zawsze razem a teraz pracujesz:tak:

hello

Agutku zabieraj małżona, córę i wpadajcie:-)

kurde dopiero teraz to przeczytałam :-p

witam. chyba pierwszy raz tu zagladam. tez mam malucha z marca. mozna sie przylaczyc?:sorry2:
probuje ustawic se profil, moze cos wykombinuje.

witaj :-)

co do wyprzedaży to one pełną parą zaczną się po nowym roku
w coccdorillo zawsze najpierw 30%, potem 50% i na koniec dopiero dają 70%, zawsze trafiam jak już wszystko przebrane jest :dry:

debiutantko ja za moje jeansy dałam 89zł minus 5% rabatu, więc też całkiem przystępna cena, no ale jeszcze nogawki muszę skrócić :baffled: tradycyjnie :baffled:

zasypianie - trzeba się z nią połozyć niestety :baffled: ale to jest do wytrzymania bo zajmuje zaledwie kilka minut :sorry2:

na śnieg nadal czekam i się chyba nie doczekam, a naprawdę chciałabym z młodą na sanki pójśc, zawsze jakaś nowa atrakcja nie? :sorry2:

lecimy zaraz chyba na spacerek, a potem w odwiedziny do babci i potem do dziadka, bo leży w szpitalu - w święta tam trafił :-(

reklama
jakas leniwa dzisiaj jestem. planowalam isc do miasta, ale moj m chce skrzynie biegow wymieniac, a narazie jeszcze chrapie.;-) zimno na dworze, nosa nie chce sie wytykac. no ale trza bedzie moze chociaz z dzieciarnioa sei przejsc, a moze jutro:dry:
a moj najmlodszy ostatnio zaczal wrzeszczec ,jak jest zly :-D:-D i to takim tonem, ze az bebenki trzeszcza:-D:-Da jak cos chce ,to stka reka i pokazuje palcem , :szok:nastepny dyrektor mirosnie:-D:-D

Do góry