reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

nogi mi w tyłek wlezą zaraz, ale choinka ubrana i jeszcze wyskoczyłam do reserved i kupiłam młodej na jutro kamizelkę :-)

kurczę przez te przygotowania zaniedbujemy spacery :dry:

reklama
Witam po pracy:tak:
wszyscy są zęby na gwałt leczyć przed świętami:baffled::baffled::baffled: no ale jakoś zleciało:tak:
zabieram się za ogarnięcie mieszkanka:tak: muszę jeszcze sałatkę zrobić:tak:

hej Dziewczynki

sorry że mnie nie ma
Mik poszedł do żloba i znowu chory
jestem po rozmowie rocznej w pracy i zasuwam bo wymagania rosną
w pracy zero babyboom a w domu już nie mam siły na cokolwiek albo czytam zawodowe rzeczy
zaraz zaczynam ang przez skype postaram się wpaść później
buziaki

hej dziewczyny
wpadam na chwile bo padam
caly dzien na nogach i jestem wykonczona
a moja tesciowka nawet palcem nie ryszyla zeby cos pomoc
wrecz jeszcze siadla z dupskiem i czekala az jej sniadanie pod nos podstawimy , podonie z obiadem i kolacja zreszta
ide si eteraz polozyc bo ledwo oczy trzymam i brzuch mnie strasznie boli
slabo mi sie robi co chwile wiec ide to przespac

dobrze ze moja mama mi troche pomogla bo chyba bym naprawde padla
na jutro zostalo mi mieso do upieczenia i karp do usmazenia i nic wiecej nie robie
zreszta moja tesciowa co chwile powtarza " kto to bedzie jadl?" tylko ciekawe od czego wyglada jak szafa 3 dzrzwiowa. z powietrza jej przybylo
no a wlasnie powiedziala ze juz dawno nie lenila sie tyle co tutaj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba zaraz ja kopne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:

dziewczyny w malo swiatecznym nastroju zycze Wam lepszych nastrojow:tak::-)
WESOŁYCH SWIAT KOCHANIUTKIE:-):-):-):-)

i nie wiem czy jutro wpadnę
więc już dzisiaj

WESOŁYCH RODZINNYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT!

i wielkie buziaki dla wszystkich zapracowanych świątecznie mam

ja jutro juz nie dam rady zajrzeć, więc

życzę wszystkim mamusiom i dzieciaczkom
oby te Święta były piękne, w każdym znaczeniu tego słowa,
dużo radości z otrzymanych i podarowanych prezentów
oraz spotkań przy rodzinnym stole

Dobry wieczór Dziewczynki :)

Oj widze, że praca wre!!

Agutek, ten Twój mąż to ma stalowe nerwy - tak w ostatniej chwili choinki szukac:-D. Ale za to ten bonus , super:tak:.

Miloku, normalnie brak słów ... A Twoja tesciowa to nei wie, że Ty lada chwila urodzić możesz !!! Co za kobita!! Przez takie potem te kawały o teściowych powstają....

Pooka a Ty to nawet w Święta nie odpuścisz :-)! Wyluzuj trochę z tym zapracowaniem.

Roksi a może ludzie sobie pod choinkę dentyste fundują i stąd te kolejki??

Sandi no to możecie mieć wesoło jak się Vanesce takie rozbieranie spodoba ;-).

Ewelina kurujcie się!! Może świąteczne potrawy i atmosfera Was wyleczą :tak:.

Fredzik, no wiesz co za kultura!! W głowach im się poprzewracało!!! A tak przy okazji to muszę Ci powiedzieć, że mnie "zaraziła" ta Twoja stronka z przepisami. Ślinotok u mnie powodują te zdjęcia choć ciast to ja piec nie lubie... Ale wczoraj zrobiłam pierniki i nawet sprawnie mi to poszło.

Jeśli o choinkę chodzi to ja mam taką małą, w doniczce i dziś ją dopiero przynieśliśmy żeby za długo w ciepłym mieszkaniu nie stała (liczę na to, że się może przyjmie w ogródku).

Do teściów mówię bezosobowo choć już niedługo 12 lat stuknie jak jestem ich synową. Rodziców mam jednych ;-). Od czasów Mateusza sprawa się uprościła bo są "dziadkami" :-D ale "mama" "tata" by mi nie przeszło przez gardło :no:. Mój mąż mówi do moich per "ty".

A poza tym to chyba się nie wyrobię przed Świętami :baffled:. Na jutro zostało mi sprzątanie, lepienie pierogów (dziś zdążyłam farsz zrobić ale już nei miałam siły ich lepić). A do tego muszę zrobić badania okresowe (odkładałam je na czas około-świąteczny jak będę miec urlop) i jest problem bo okuliści poszli sobie na urlop a nawet o prywatnego trudno... po wielu poszukiwaniach znalazłam jednego , który w poniedziałek pracuje... Kadrowa by mnie zabiła jakbym nie zdążyła do końca roku :szok:. Zawsze mi się musi cos przyplątać przed Świętami i mi "wisi" na głowie.

Ja się jeszcze mam nadzieję pokazać ale na wszelki wypadek już dziś składam życzenia:

Załączniki

• BN2008.jpg
    BN2008.jpg
    89,3 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry