reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
Miloku Ty lepiej pilnuj się bo nie dotrwasz do stycznia;-) uważaj kochana i nie forsuj się tyle:no:

A czemu nasze moderatorki mają tak słabą aktywność:-p

młodą dziś "sprzedaję" do dziadków a ja z m śmigamy na zakupy:-)

reklama
hej

u mnie kolejna pralka chodzi :dry:
ja jeszcze nie mam prezentu dla teściów i coś symbolicznego dla męża, bo główny prezent dostał już jakiś czas temu...a wczoraj pojechałam w końcu do producenta ozdób świątecznych i dokupiłam parę pierdółek na choinkę :happy2: najgorsze, że kupiłam dosłownie kilka sztuk a poszło ponad 80zł :baffled:

co jeszcze? a wolne mam już do 5 stycznia :-p

miloku kobieto uważaj na siebie :szok:
Fredzik ja też prasuję tylko to, co konieczne, np. koszule. Reszta z reguły taka, że prasuje się na nas :-D

witam
kochaniutkie wiecie same jak to przed swietami
nie da sie odpoczywac
wiec dzisiaj pierogi z twarogiem i z miesem zrobione
a teraz mam konczy makowiec bo ja juz nei mam sily stac na nogach
plecki i brzucho mi sie buntuja

jutro przylatuja tescie na tydzien
o matko jak ja przezyje ten tydzien
trzymajcie kciuki:tak:

Dobry wieczór:happy:

milokuale bez tych pierogów to by się obyło, nie? uważaj na siebie:tak:

ewazaglądaj częściej! gdzie pracujesz?

Orobiłam się tyle a goście nie przyjechali:-(bo dziecko zachorowało:-(
Na otarcie łez wyciągnęłam rodzinkę do Kraka - pociągiem:-)szybciej i ciekawiej dla Zosi:-)
byliśmy na kiermaszu świątecznym, na grzańcu, cudownie było:-)
rozglądałam się za blue;-)

Hej Hej :-)

Widzę, że cisza i spokój, każdy pochłonięty świętami :-)
Ja prasowanie mam za sobą, chociaż jeszcze kilka prań mnie czeka, wyprać wypiorę, ale prasowanie to sobie raczej odpuszczę :rofl2: co się będę męczyć.
Zostały onka, podłogi i ogólnie kupę roboty, ale co tam, luzik :laugh2: niec na siłę, jak nie zrobię wszystkiego to świat się nie zawali :-p

Madzik "salceson..." nie, ja .to bym nie dała rady siedzieć cicho .

Roksi ale śliczny ten napis z aniołkiem.

Fredzik ale pyszności :-)

Ewelina mi moja mała też czasem spac nie dawała, teraz śpi od strony męża, więc to on uspokaja ja w nocy, taka z niej teraz tatusia córusia :-p

Miloku, nie zaciekawe z tym mdleniem u ciebie, pamiętasz żeby mieć przy sobie zaswsze coś słodkiego ?
U mnie takie mdlenie było zawsze, jak spadał mi poziom cukru, a to w ciąży dość częste.

witam wieczorkiem
własnie wróciliśmy i całe nasze plany świąteczne że tak powiem szlag trafił:baffled: bo mieliśmy spędzić wigilię sami a wyjeżdżamy na wieś:confused: jakoś udało im się nas namówić na wspólne święta. Nie, że się nie cieszę, ale tyle jedzenia w zamrażarce... cóż trzeba spakować i zabrać.:-)
Miloku oszczędzaj się kochana bo rodzinka przyjedzie a Ty na porodówkę (odpukać)
Madzikm no to super mieliście wycieczkę:tak: zatęskniło mi się do Krakowa i kiermaszu:-(

Witam dziewczynki:-)Ja troszke w sobote i niedziele pochodzilam po sklepach i zrobilam ostatnie prezenty.Od jutra zabieram sie za robote w kuchni,na wigilie mam tesciow wiec musze sie wykazac hi hi hi.Soppana zazdroszcze Ci swiat na wsi ,a jak sniezek spadnie to bedziecie mieli super!Miloku ,ale twardziel z Ciebie!Uwazaj na siebie i dzidzie.Dziewczyny do kiedy daje sie witamine D3?A Wy dajecie po jednej kropelce?Pytam sie bo rozmawialam z kolezankami na ten temat i wszystkie mowia co innego.

reklama
Witam
Zazdroszczę tym co mają wolne dziś i jutro:tak: ja pracuje:baffled:
Wczoraj kupiłam ostatnie prezenty i wszystko już przygotowane:tak:

Agnes powiem Ci szczerze że ja bardziej zapomniałam i po wakacjach jakoś tak sporadycznie podawałam a ostatnio w ogóle:baffled:

Soppana super święta na wsi:tak:

madzkim pracowita mróweczko a gości zawiedli:baffled:

Do góry