reklama
malaga
Fanka BB :)
Witajcie 
U mnie statnio nudniej niż nudno
Tragedia
Praca - dom - praca.. i tak w kółko...
bleeeee

Dziękuję!! :-)Malaga, prawko zdane, to gratulacje :-)
Miałaś urodziny ? To STO LAT !!! spóźnione.
U mnie statnio nudniej niż nudno

bleeeee

S
szalona mama
Gość
heja
ale jesteśmy na czasie, Szymek dzisiaj był strzyżony; niestety jak widzi maszynkę to już wrzeszczy :-( ale już bez spazmów więc jest jakiś postęp a potem pomaga odkurzać
malaga, podoba mi się "nudziej niż nudno"
ale jesteśmy na czasie, Szymek dzisiaj był strzyżony; niestety jak widzi maszynkę to już wrzeszczy :-( ale już bez spazmów więc jest jakiś postęp a potem pomaga odkurzać

malaga, podoba mi się "nudziej niż nudno"
malaga
Fanka BB :)
A mnie niemalaga, podoba mi się "nudziej niż nudno"

Piotruś może nie lubi się obcinać, ale w miarę nie protestuje - na tyle, że da się go przystrzyc ;-)
S
szalona mama
Gość
sandi - sto lat!!!
debiutantka
Marcówka 2007
Witam się wieczorem
Wszystkiego najlepszego dla SANDI :-)!! (z okazji urodzin do pracy poszłaś
?)
Witam Kasię po przerwie
W temacie włosów - ja też gdzies słyszałam, że obcinanie nie wzmacnia włosów (np. tu: obcinanie włosów a ich porost - Forum Wizaz.pl )
Podcinałam Mateuszowi włosy przed wakacjami bo mu się plączą te loki, szczególnie z tyłu głowy - od leżenia ma takie kołtuny (Agutek mamy te same probelmy..
). Dobrze, że nie marudzi przy czesaniu. Może następnym razem wezmę go z sobą do fryzjerki to mu cos wymyśli. Szkoda mi tych loków ale w niektórych miejscach bym je skróciła.
Madzikim, zięciu to niestety / stety mamisynek
. Z kimkolwiek by nie był to jak mnie zobaczy to juz jest "do mamy" i rogal na buzi. To jest strasznie miłe ale czasem uciążliwe.
Pisałyście na innym wątku chyba o ogladaniu TV przez dzieci. My od wczoraj mamy "n"-kę i zaczynam się zastanawiać czy to był dobry pomysł... Po 11 latach "jechania" na 5 kanałach tu nagle "tyle do oglądania" i ciężko się zdecydować. W sumie to mąż wymyślił, że do dla M bo bajki i przyrodnicze (przez 3 mies. mamy wszystko dostępne) ale jeszcze nie rozpracowalam kanałów dla dzieci. Żałuję, że nie ma tu tego wspominanego przez Was NINI MINI. No ale pożyjemy zobaczymy... umowa jest na 12 mies. więc zawsze można zrezygnować.
Ale ale - znajduję PLUS tej "n"ki!! Mam tło do prasowania
bo ja nie lubie prasować "na sucho" , lepiej mi idzie jak cos w TV oglądam :-).
Wszystkiego najlepszego dla SANDI :-)!! (z okazji urodzin do pracy poszłaś

Witam Kasię po przerwie

W temacie włosów - ja też gdzies słyszałam, że obcinanie nie wzmacnia włosów (np. tu: obcinanie włosów a ich porost - Forum Wizaz.pl )
Podcinałam Mateuszowi włosy przed wakacjami bo mu się plączą te loki, szczególnie z tyłu głowy - od leżenia ma takie kołtuny (Agutek mamy te same probelmy..

Madzikim, zięciu to niestety / stety mamisynek

Pisałyście na innym wątku chyba o ogladaniu TV przez dzieci. My od wczoraj mamy "n"-kę i zaczynam się zastanawiać czy to był dobry pomysł... Po 11 latach "jechania" na 5 kanałach tu nagle "tyle do oglądania" i ciężko się zdecydować. W sumie to mąż wymyślił, że do dla M bo bajki i przyrodnicze (przez 3 mies. mamy wszystko dostępne) ale jeszcze nie rozpracowalam kanałów dla dzieci. Żałuję, że nie ma tu tego wspominanego przez Was NINI MINI. No ale pożyjemy zobaczymy... umowa jest na 12 mies. więc zawsze można zrezygnować.
Ale ale - znajduję PLUS tej "n"ki!! Mam tło do prasowania

Ostatnia edycja:
M
miloku
Gość
Witam!
Wróciłam o 18 z pracy z Zosia rzuciła się na podłogę z okrzykiem: "nie nie ni!" do babci i do niej na ręce:-(myślałam, że mi serce pęknie:-(
dowiedziałam się też, że daję jedzenie o złych godzinach
Potem Zosia mnie już ściskała, całowała, lizała, gryzłaale ta pierwsza reakcja:-(
madzikim wspolczuje wyobrazam sobie jak musialas sie poczuc
sandi sto lat

reklama
A
Agutek
Gość
dzień dobry :-)
Sandi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
debiutantko moja nie lubi czesania i mi zwiewa...o zrobieniu kitki póki co mogę pomarzyć
Sandi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
debiutantko moja nie lubi czesania i mi zwiewa...o zrobieniu kitki póki co mogę pomarzyć