reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam po pracy:tak:
ledwo żyję:baffled: m na siłce więc mnie czeka mycie Natalki:baffled:

Sandi Madzikm ma racje:tak: ja mojej pierwszy raz podcinałam tyły a grzywkę już 5 razy:szok:

reklama
heja
ale jesteśmy na czasie, Szymek dzisiaj był strzyżony; niestety jak widzi maszynkę to już wrzeszczy :-( ale już bez spazmów więc jest jakiś postęp a potem pomaga odkurzać :tak:

malaga, podoba mi się "nudziej niż nudno"

Witam się wieczorem

Wszystkiego najlepszego dla SANDI :-)!! (z okazji urodzin do pracy poszłaś :-D?)

Witam Kasię po przerwie :tak:

W temacie włosów - ja też gdzies słyszałam, że obcinanie nie wzmacnia włosów (np. tu: obcinanie włosów a ich porost - Forum Wizaz.pl )
Podcinałam Mateuszowi włosy przed wakacjami bo mu się plączą te loki, szczególnie z tyłu głowy - od leżenia ma takie kołtuny (Agutek mamy te same probelmy.. :baffled:). Dobrze, że nie marudzi przy czesaniu. Może następnym razem wezmę go z sobą do fryzjerki to mu cos wymyśli. Szkoda mi tych loków ale w niektórych miejscach bym je skróciła.

Madzikim, zięciu to niestety / stety mamisynek :tak:. Z kimkolwiek by nie był to jak mnie zobaczy to juz jest "do mamy" i rogal na buzi. To jest strasznie miłe ale czasem uciążliwe.

Pisałyście na innym wątku chyba o ogladaniu TV przez dzieci. My od wczoraj mamy "n"-kę i zaczynam się zastanawiać czy to był dobry pomysł... Po 11 latach "jechania" na 5 kanałach tu nagle "tyle do oglądania" i ciężko się zdecydować. W sumie to mąż wymyślił, że do dla M bo bajki i przyrodnicze (przez 3 mies. mamy wszystko dostępne) ale jeszcze nie rozpracowalam kanałów dla dzieci. Żałuję, że nie ma tu tego wspominanego przez Was NINI MINI. No ale pożyjemy zobaczymy... umowa jest na 12 mies. więc zawsze można zrezygnować.

Ale ale - znajduję PLUS tej "n"ki!! Mam tło do prasowania :-D bo ja nie lubie prasować "na sucho" , lepiej mi idzie jak cos w TV oglądam :-).

Ostatnia edycja:
Witam!

Wróciłam o 18 z pracy z Zosia rzuciła się na podłogę z okrzykiem: "nie nie ni!" do babci i do niej na ręce:-(myślałam, że mi serce pęknie:-(
dowiedziałam się też, że daję jedzenie o złych godzinach:baffled:
Potem Zosia mnie już ściskała, całowała, lizała, gryzła:-Dale ta pierwsza reakcja:-(

madzikim wspolczuje wyobrazam sobie jak musialas sie poczuc

sandi sto lat :tak::tak::tak::tak:

reklama
dzień dobry :-)

Sandi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
debiutantko moja nie lubi czesania i mi zwiewa...o zrobieniu kitki póki co mogę pomarzyć :-p

Do góry