reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
soppana, wierzę że cudnie serce rośnie jak się takie rzeczy widzi.
mój w przedszkolu też przez te parę dni czegoś się nauczył :tak:
m mówi do niego "złaź ze stołu" a mały patrząc tacie prosto w oczy: położył paluszek na usta i mówi "ciiiii" ; powiedziałam, ze tak nie mozna jak tata mówi ale myślałam, że umrę ze śmiechu chwilę potem

Sandi, mój tez dzisiaj ze spaniem nie poszalał :baffled:

pierwszy zdecydowanie :)))

witam drogie mamy:)
u nas od kilku dni przespana cała noc wowwwwwwwwwwww
wracam z pracki koło 23 i dzieci wykapane uspane przez tatę a ja spokojnei kładę się spac wow jak fajnei że mam zastepce w wieczornych obowiązkach
wczoraj była taka piekna pogoda że skusilismy się wyjśc na spacer 2 raz
bardzo im tego brakowało dzis coś ta pogoda taka nieciekawa
u <Maksa brak krostek ospy może nie zaraził się silny chłop jest to może uda sie :)

u nas kubek niekapek cały czas awenta bardzo zadowolona jestem
cos tu było o świetach wspominane jejku juz niedługoooooo ja najbardziej na zapach choinki czekammmm

agatulka - gdzie pracujesz? bo chyba cos przegapilam (lub nie doczytalam :zawstydzona/y:) i zazdroszcze przespanej nocki :tak::-)

na razie poszłam na mały kompromis bo Ospa w domu i dorabiam sprzatając studio pięknego ciała czyli salon piekności i fitnes w 1 praca lekka spokojna nikt na rece nie patrzy i nie pogania heheh no mało ombitna ale huk ładnei płaca a pracuje od 20 14 do 22 20 wiec chwilka :)

jak baki dozdrowieja porządnei to bede szuakć czegos na dzień i jak się uda to tak by pogodzic obie prace bo kasa sie przyda a mąz wieczory jest w domu więc nie mam co sie martwic a ludziii tyle jezdzii autobusami ze w szoku jestem

reklama
Dziewczynki, ja tak szybciutko :-) Zdałam egzamin na prawko :-)
Zaraz lecę do pracy :-)
Odezwę się wieczorkiem :-)
Miłego dnia :-)

Do góry