reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga moje gratulacje
Fredzik no ja też muszę zrobić próbę z przepiórczymi
Ewelina dzisiaj mała wstała po 5 na siku, a potem chodziła i wyła, stwierdziłam, że olewam ja chcę skorzystać z ostatnich minut przed pójściem do pracy...i tak łaziła i jęczała, w końcu przyszła zawołać, że ona chce mleko. Wypiła cały bidon i walnęła się spać, a ja musiałam wstać do pracy. Mąż mówi, że spali do 7.30. Sprawiedliwość :angry:

reklama
Hej!

Nie wiem czy to dobrze czy źle ale Zosia nigdy za mną nie płacze jak zostaje z babcią czy ciocią:-ppa pa zrobi nawet n amnie nie patrząc. Wyrodna matka czy córka?:-D

malagagratulacje:-)

roksijaką furkę nabywacie?

ewelinajak ze snem u nas....obudziłyśmy się 8.40:zawstydzona/y:mleko było o 7, od 2 spała z nami:zawstydzona/y:

Dziewczyny miałyście zgryza z numeracją butów na zimę? na Zosię 23 są za wielkie i wtgląda jak w gumiorach, a 22 w sam raz i pewnie miesiąc pochodzi:sorry2:jedne kupiłam więc 22 bo już dziś założy na taką zimnicę a drugie 23 i może do wiosny obijemy:sorry2:

cześć dziewczynki..dawno mnie tu nie było, u Wiki ok u nas sie jakos powoli układa....a moze niedługo bedziemy juz we 4 :-)

madzik wika nosi 23..22 sa na styk i szkoda kupowac, włożysz cieppłe skarpetki i bedzie jej wygodnie

cześć dziewczynki..dawno mnie tu nie było, u Wiki ok u nas sie jakos powoli układa....a moze niedługo bedziemy juz we 4 :-)

madzik wika nosi 23..22 sa na styk i szkoda kupowac, włożysz cieppłe skarpetki i bedzie jej wygodnie

hmmmm to narazie cicho sza, ale tak po cichutku się cieszę:-)

właśnie, że 23 są szerokie, za wielkie i naprawdę jak gumiory:baffled:

my mamy dwie pary rozmiar 21
normalnie nosi 20
są takie, że jest 1,5cm luzu
babka mówiła by większych nie brać, bo to już za dużo wolnego miejsca będzie i nózka będzie latać

reklama
Do góry