reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-). Karolek ma katar. Mnie też wczoraj rozkładało, ale dzisiaj już lepiej. Oczywiście jak na złość synek wczoraj nie chciał iść spać :baffled:. Może dlatego, że przez tą chorobę brakowało mi siły woli (a m się wykręcił z usypiania). W końcu babcia go uśpiła jakoś :sorry2:.

reklama
agatulka - no pewnie ,ze praca dobra zawsze jakis grosz :-):tak:

malaga - gratulacjony!!! :-):tak:ciekawe za ktorym razem ja zdam :zawstydzona/y:ktore podejscie mialas?:happy2:

Dzięki dziewczyny :-) Zdałam za drugim razem :tak:

A tak się bałam.. Zdawałam o 7, było ciemno i do tego cały czas lało, zalało mi szybę boczną i lusterko i na łuku nie widziałam linii :no: Jechałam na czuja :sorry2: Ale udało się na szczęście :-)

Teraz to już naprawdę lecę :-D

Pa

agatulka, malaga, gratuluję :tak:
sandi, nie chciałam ci pracy odbierać :-p ale bałam się, ze zapomniałaś ;-):-)
u nas leje, dzieć zjada śniadanko i musimy coś wymyślić :baffled: coby nas nuda nie zeżarła :sorry2:

hejo,

gratulacja Malaga:tak:,

no prad trzeba oszczedzac, wiec Sandi na pewno sie nie gniewa;-):-D

u nas wczoraj padało, a my i tak bylismy na spacerku:baffled:, bo mały wył, jak opetany:szok:,
jak juz się poddałam i powiedziałam, to idziemy na dwór, to pobiegł po czapke, załozył ja sobie krzwo na łepetynkę i łkając powtarzał "da da", wyglądał tak żałośnie:-(

jak ze snem u waszych pociech, b ou nas od dwóch nocy tragedia:no:, prawie całe noce śpie w jego pokoju, bo budzi się co chwilę z płaczem:angry: i nie chce mi sie juz biegać do niego, więc zostaje:crazy:

Agutek, jak dzisiaj wyjście do pracy?

reklama
Witam:-)
późno dzisiaj piszę ale to nie dlatego że długo spałyśmy:baffled: pobudka o 7:baffled: standard u nas:baffled:
kupujemy nowe autko i mamy trochę załatwiania bo jest na celnych:baffled:
mała wczoraj płakał mi troszkę o 23 :-( męczyła ja ostatni trójka:-( dałam nurofen i zasnęła:tak:

wczoraj na muzyce moja rozrabiała:-D dostała ksywę dyżurna bo zbierała od dzieci podkładki do rysowania i zanosiła pani:-D

malaga gratulacje piracie drogowy:-p musisz teraz coś postawić wirtualnego z okazji egzaminu:-p

Do góry