reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, dobrze, że sobie darowaliście bo rzeczywiście im się w głowach poprzewracało, poczekaj ostygnął za czas jakiś

madzik, katar :angry:, u nas już maść z antybiotyku poszła w ruch (dzisiaj odebrałam z apteki) i zobaczymy :baffled: a skrzypi jak stare prześcieradło

u nas w sumie niema jakiegoś większego buntu no poza chwilami kiedy każę odłożyć garnki, pokrywki i łyżki i wymaszerować z kuchni; wtedy klap na tyłek i beczy ale wynoszę i jest spokój; generalnie mam nadzieję, że jak będzie z dziećmi przebywał to się nauczy wielu rzeczy i nie będzie się tak rzucał. Naiwna jestem? :-p:-D

ewo, pytanie jak każde; moje dziecko pije z bidonu (uwielbia) i z niekapka i jakoś nie zamierzam mu tego odbierać, resztę życia pewnie z kubka lub ze szklanki będzie pił więc co tam niech teraz ma bidon :tak:

roksi my mamy taki i jest super : NUBY - BIDON "PSTRYCZEK NIEKAPEK 420ml (446469672) - Aukcje internetowe Allegro
nasz jest żółty, ma słomkę do samego dna, myje sie o niebo lepiej od TT.

reklama
reklama
Do góry