reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja też mam taki syrop, kupiliśmy na podróż samolotem. Nie zauważyłam, żeby coś pomagał :no:. Szczerze mówiąc, ja bym tego nie podawała jakoś na co dzień. Bałabym się, że się organizm przyzwyczai, a odwyk może być trudny.

przepisała nam pediatra bo Maks bardzo niespokojnie spał
ale jak po np tyg nie bedzie on nic pomagał to odstawie i tyle :)))

Hej :-)my pospalysmy do siodmej z minutami :tak::-)oczywiscie z pobudka na przejscie do mojego lozka :sorry2:i na mleko :sorry2::happy2:

czy Wasze dzieci tez pija jeszcze mleczko w nocy? i czy wogole pija?:confused: i jak sie do tego zabrac ,zeby przesypiala nocki w swoim lozeczku?:shocked2:

mój mleka już w ogóle modifikowanego nie pije a w nocy nieraz sobie soczku popije
tez bym chciała wiedzieć co zrobic hehehehhehe mój od czasu jak był teraz chory to nie spi ładnie ale trza spokojnei czekac na nowo na poprawe spania

reklama
Hej :-)my pospalysmy do siodmej z minutami :tak::-)oczywiscie z pobudka na przejscie do mojego lozka :sorry2:i na mleko :sorry2::happy2:

czy Wasze dzieci tez pija jeszcze mleczko w nocy? i czy wogole pija?:confused: i jak sie do tego zabrac ,zeby przesypiala nocki w swoim lozeczku?:shocked2:

w nocy nie je :no:
dostaje koło 19.00 mleko i potem koło 6.00
czasem u babci pije jeszcze koło 10.30

a wiem co jeszcze miałam napisać :-p
roksi kupiłam wczoraj w Empiku książkę - tak jak mówiłam wzięłam drugą książkę autorki "P.S. Kocham cię" pt. "Gdybyś mnie teraz zobaczył" czy jakoś tak. I kupiłam mapę Warszawy ;-)

no wlasnie ,a moja budzi sie jeszcze w nocy raz na mleczko :sorry2: a neraz nawet i dwa razy sie obudzi :shocked2::sorry2: tylko ,ze jak jej dam zanim sie polozy to nie wypije:no:i rano tez raczej nie chce :no::baffled:tylko i wylacznie w nocy :sorry2::confused:

Sandi moja mała wczoraj wypiła 140ml mleczka mod sama po zjedzeniu bułeczki z marmoladką juz w łóżku przed snem, potem dostala 230ml mleka o 24, i ja przed pracka nakarmiłam o 5-6 rano...pewnie do 7:30-8 pospi....jak jej nie nakarmie przez sen to na trzeźwo tez mi nie zje, wiem bo wypróbowałam tyle razy, ze :szok:, przegłodzenie jej nic nie daje....po pierwsze wstanie m o 6, po drugie ani mleka ani sniadaia do 12 nie zje....a medzi potwornie
Wiki pediatra mówi, że skoro normalnie nie chce jesc to niech do 2 roku życia butle zpstana w nocy zwłaszcza, ze ok 450-500ml mleka dziecko powinno jeszcze do 2 rz pić...

może zacznij jej rozrzedzać?
co noc coraz słabsze rób, aż przejdziesz do wody..wtedy może nie będzie już chciała?
bedziemy probowac :-)zobaczymy jak to bedzie :sorry2:a jak myslicie gdybym nic z tym nie robila to ciagle by sie budzila?:confused: chyba kiedys nadejdzie ten czas ,ze przespi cala nocke bez pobudki:sorry2:

reklama
Do góry