Sandi
Fanka BB :)
:-d:-d:-dzajęcia sie kończą o 22Dziś ostro
Nie sądziłam że taniec brzucha może wycisnąć ze mnie siódme poty
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-dzajęcia sie kończą o 22Dziś ostro
Nie sądziłam że taniec brzucha może wycisnąć ze mnie siódme poty
![]()
aguteku nas też zakupy sa problemowe ale wydaje mi się to za błahy powód by Zosię zostawić u babcijak zacznie raczkowac po sklepie to tak zrobimy
![]()
my jesteśmy po zajęciach muzycznych i muszę powiedzieć że o niebo lepiej w starszej grupiedzisiaj dzieci uczyły sie o gąsce i o piłce
nawet piłkę dzieci kolorowały
rysunek można było zabrać do domu:-) oczywiście wisi na honorowym miejscu czyli na lodówce
idę się szykować na belly dance![]()
wciąż nie mogę pojąć jak to o 6 dziecko do przedszkolaw zimie to noc, mróz, buuu
![]()
Ja też mam taki syrop, kupiliśmy na podróż samolotem. Nie zauważyłam, żeby coś pomagałhmmmm zapomiałąm dopisac cos ten syrop melisowy nie wiem czy coś daje mały sie o 2 w nocy obudził i kręcił sie chyba z godzinkę nei płakał ale mruczał coś mu nie pasowało
zobaczymy kilka dni czy bedzie jakis efekt