reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mój Karol nosi ubranka 68, niektóre są dobre, a niektóre trochę za duże. Właśnie się wczoraj pozbyliśmy wszystkich ubranek na 62, zostało tylko kilka body. Ale on body nosi tylko jak jest ciepło i nie musi mieć nic więcej. Nie zakładam mu body i na to np. śpiochów, bo wydaje mi się że go gniecie w jajka ;-).

Co do okresu - to u mnie chyba jednak wystąpiło plamienie po tym cholernym zastrzyku antykoncepcyjnym, a nie okres. Będę teraz sobie krwawić do końca lipca. Jestem zła, bo poszłam pierwszy raz do Lux-Medu (bo moja lekarka miała urlop i trzeba było długo czekać, a poza tym w Lux-Medzie mam za darmo, a u niej 70 zł wizyta) i trafiłam na jakąś panią doktor, która chyba była bardzo niezadowolona, że musiała przyjść do pracy 4 maja. I ona mnie namówiła na ten zastrzyk. Więcej do niej nie pójdę :wściekła/y:.

reklama
No w sumie piszczałka jest w nosku lewka :-) A to w serduszku to niby pozytywka :-p Jak się mały nauczy sam naciskać, to może być niezła frajda dla niego :-D

faktycznie! jest coś na serduszku, ale u mnie nie gra :no:
chyba poprzedni właściciel ją wykończył :-D

A wózek już przerobiłam na spacerówkę ;-):-)

Ja jeszcze czekam. Zależy w jakim tempie mała będzie rosła, ale chciałabym ją w gondoli wozić do końca lipca.:happy: Ale może szybciej się przerzucimy. Na razie wydaje mi się jeszcze za mała na spacerówkę :rolleyes: ;-)

Ja jeszcze czekam. Zależy w jakim tempie mała będzie rosła, ale chciałabym ją w gondoli wozić do końca lipca.:happy: Ale może szybciej się przerzucimy. Na razie wydaje mi się jeszcze za mała na spacerówkę :rolleyes: ;-)
kurcze a moja mała już prawie się nie mieści w gondoli:no: zostało jej tak ok 10 cm luzu:baffled: chyba muszę juz zamówić spacerówkę bo czeka się na nią z miesiąć
Agutku powiedz mi czy spacerówka rozkłada się na płasko:confused:
dziewczyny a jaka macie mate?bo chce kupic i nie wiem jaka?
ja ma tiny love bardzo fajna i jestem z niej zadowolona kupiłam na allegro za 149zł + koszt przesyłki nową

Witam w poniedzałek

Muszę Wam się pochwalić, że moje dziecko spało dziś non stop 9h!!!!!!! To jakiś rekord świata w jego przypadku. Obudził sie o 5:30, napił się i znow 1,5h , potem znow się napił i śpi.... Oczom nie wierzę....

to chyba jakis dobry dzien dzisiaj:-)Olivka tez przespala 9 godzin:-)
w sumie od 7 tyg zycia spi 6-7, czasami nawet 8, ale 9 to pierwszy raz jej sie zdazylo:-)

a mam takie pytanie do was - czy jak jest upal to wasze dzieciaczki tez nie moga spac w dzien:confused:my mielismy trzy takie gorace dni i normalnie padalam z nog, bo mala w ogole nie spala:no:w dodatku cos strasznie pyli i katar sienny mnie meczyl okropnie, oczy lzawily, itp:-(a tabletek zadnych nie moge brac:no:

dzieki dziewczyny, a powiedzcie jeszcze czy naprawde warto miec mate?mala ma juz ponad 3 miechy i nie wiem czy sie jeszcze oplaca?moglam wczesneij kupic,nie?

bogda mi koleżanka mówiła, że mata sprawdzała się do momentu kiedy dziecko nie zaczeło raczkować...potem już trzeba było ją schować :happy:

reklama
Do góry