reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale to chyba nie głód go budzi, bo zjadł o 23:00 90 ml, o 2:00 i o 5:00 po 50
u nas Natalka je wieczorem przed snem tak po 19 150ml i rano ok 6 150ml w ciągu dnia po 120ml tak co 3,4 godziny:tak:

muszę się pochwalić że nasz leniuszek podnosi główkę do góry fotki zamieściłam w albumie
duża zasługa maty edukacyjnej

reklama
Super roksi :-)

Co do maty, to ja właśnie odkryłam, gdzie jest "pozytywka" na niej :-D Trochę czasu mi to zajęło, no cóż :-p:-D:laugh2:

kurcze a ja dzisiaj dostałam drugi okres:wściekła/y: i brzuch mnie lekko boli aż mi się przypomniały czasy jak zwiajałam się z bólu:sick: zobaczymy jak będzie bo podobno po porodzie wszystko mija:-)

kurcze a ja dzisiaj dostałam drugi okres:wściekła/y: i brzuch mnie lekko boli aż mi się przypomniały czasy jak zwiajałam się z bólu:sick: zobaczymy jak będzie bo podobno po porodzie wszystko mija:-)

Nic nie mów...
ja okres miałam jakieś 8-9 dni, a kolejne 5 plamię...ciekawe czy dzisiaj dalej będę, bo mam już dość :wściekła/y:
Jednego dnia myślałam, że już koniec mam, ale gdzie tam :dry:

Nic nie mów...
ja okres miałam jakieś 8-9 dni, a kolejne 5 plamię...ciekawe czy dzisiaj dalej będę, bo mam już dość :wściekła/y:
Jednego dnia myślałam, że już koniec mam, ale gdzie tam :dry:
ja pierwszy okres miałam prawie 2 tygodnie:szok: później prawie 4 tyg. przerwy i znów dzisiaj dostałam:baffled: mam nadzieje że będzie krótki jak kiedyś max 5 dni

reklama
Witam w poniedzałek

Muszę Wam się pochwalić, że moje dziecko spało dziś non stop 9h!!!!!!! To jakiś rekord świata w jego przypadku. Obudził sie o 5:30, napił się i znow 1,5h , potem znow się napił i śpi.... Oczom nie wierzę....

Gratulacje:))
to coś wisi w powietrzu.Wojtek już czwartą noc śpi po 6/7 godzin.Potem 4.40 pobudka ,10 min cycka i spanko do 7.30. A ja z nim .
DZiwnie się czuję z tym, że nie zasypiam na stojąco i mam siłę na coś więcej niż zmiana pieluchy. Wczoraj zaczęłam się nawet w tym doszukiwać jakiejś choroby. Ale to pewnie normalne, że dzieci zaczynają więcej spać. Ja się oczywiście zaczynam martwić tym, że jak się nie budzi 3 razy w ciągu nocy to mało je . A może się tym nie ma co martwić co?

U nas też chrzest w planach. Jak wszystko dobrze pójdzie to za 2 tygodnie.Zapraszamy tylko dziadków małego,prababcie i chrzestnych. Z kościoła sobie po prostu pójdziemy do restauracji, która też jest w parku, na jedzonko i tyle. Nie lubię spędów rodzinnych i koniec. Nie planujemy zapraszać nikogo więcej no i pewnie się poobrażają.

a tak z innej beczki. Jaki rozmiar ubranek noszą Wasze dzieciaczki teraz? Mój ma w tej chwili 2 i pół miesiąca i powoli zaczyna wyrastać z 62.. hmm

Do góry