reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A tak z innej beczki...

Chyba po raz pierwszy z utęsknieniem czekam na @ :sorry2: A ta coś nie chce przyjść.. Jeszcze trzy przede mną... ech... :sorry2:

reklama
witam wieczorkiem;-)

mały śpi, ja idę pod prysznic i spać, bo weekend bardzo pracowity:-D:tak::-D, dużo spacerków i zabawy na dworze:tak:,

malaga duzo zdrówka dla synusia:tak::tak::tak:

miłego wieczorku,do jutra;-)

Też się nie możesz doczekać?? ;-):-)

Ewelina - dobranoc :happy2:
na razie na spokojnie jeszcze podchodzę, chociaż miałam już wcześniej takie momenty, że nie mogłam się doczekać...teraz trochę wyluzowałam znowu...
może dlatego, że mała ostatnio uprawia ciągłą wspinaczkę, cały czas ściągam ją ze stołu, dziś z telewizora, krzeseł itp. ucieka wiecznie, na wszystko się buntuje...;-) :-D

Piotruś też nie jest spokojnym dzieckiem :-D Czasem się pukam w czółko w co się chcę wpakować :-p:-D Mimo, że jest ciężko, zwłaszcza teraz jak choruje, to się nie mogę doczekać.. Chciałabym już teraz być w ciąży.. Myślę sobie czasem, że gdyby to się inaczej potoczyło pewnie już nosiłabym ciążowe spodnie (zwłaszcza gdyby apetyt sie utrzymał :-p), dzidziuś urodziłby się w kwietniu/maju.. Piękne miesiące :happy2:

malaga nie ten kwiecień/maj to następny:tak:
Piękne miesiące, ale teraz mam nadzieję, że dzidziuś będzie wcześniej ;-):-D Zawsze chciałam rodzić maksymalnie w sierpniu.. Ale.. jak to bywa z punktem widzenia... ;-):-) Może we wrześniu/październiku?? ;-)

roksi - dobranoc :happy2:

Ja też zaraz uciekam :happy2: Jutro na 6 do pracy :sorry2:

Dobranoc, słodkich snów :-)

reklama
Do góry