reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam mamuśki
nasza noc taka sobie bo tatus wczoraj pozwolił zasnąc synkowi popołudniu i efektem tego było zaśniecie po 22
pobudka o 4 rano wielki płacz
ale po pól h udało sie mu zasnąć
podziubali śniadanko i tłuka sie o zabawki

Pooka, to może się przegrzewa? Autko mam na myśli oczywiście ;-).

Agatulka, a jakiej pracy szukasz?

na razie jeszcze nei ejstem pewna czy iśc na cały czy pól etatu lub dorabiac tylko w weekendy nie jestem przekonana do żłobka jak mały mi tak od razu 3 tyg chorował

ale praca do najlepiej w gastronomi tam czuje sie najlepiej
ale cv składam i po sklepach z odzierzą itp róznie bywa moze by sie trafiło cos fajnego

Hello :-).

ale praca do najlepiej w gastronomi tam czuje sie najlepiej
ale cv składam i po sklepach z odzierzą itp róznie bywa moze by sie trafiło cos fajnego
Jakbym coś wiedziała, to dam znać :tak:

Malaga, ale macie przejścia :szok:. Mam nadzieję, że już lepiej Piotruś się czuje...

Agutek, te leki przeciwalergiczne chyba ogólnie pomagają na katar, bo nam lekarka przepisała clemastinum (to też jest przeciwalergiczne).

blueberry77 dzięki wielkie
jak bys cos dla faceta słyszała to tez się uśmiecham:))))

my po spacerku i zaliczeniu pól mszy wrr Maks tak sie zaczoł drzeć ze wyszłam na dwór tam dalej cyrki Zuza dołaczyła do cyrkowania jeden facet tak się dziwnei na mnei gapił ze miałam ochote spytac oco mu chodzi przeciez to tylko dzieci normalne że popłaczą wrrr ale niestety nei wytrzymałąm presji i w połowie zrezygnnowałam

zimnoo wrrr na dworzu
teraz ide szykowac obiadek dzis frytki i rosołek bedzie w sam raz

malaga na pewno lekkostrawne dania, żeby nie podrażniać żołądka...a biegunkę ma czy tylko wymioty?
Biegunki nie ma na szczęście.. I nie wymiotuje - na razie.. Ale też od rana nie jadł nic oprócz NANa i odrobinki Bakusia (nie wiem, czy dobrze zrobiłam z tym serkiem.. ale to jedno tylko chciał, wszystko inne be)..

Zobaczymy jak będzie dalej.. Ugotowałam mu krupniczek na króliku - teściowa doradziła, ale też nie jestem pewna, czy to dobre, czy nie za ciężkie?? Ech... :sorry2:

malaga ja się niestety za bardzo nie znam, co jest odpowiednie przy takich chorobach...gdybym ja się znalazła w takiej sytuacji to pewnie ugotowałabym rosołek, ale oczywiście wcale nie wiem czy to byłoby dobre rozwiązanie...

a mi się nie chce iść jutro do pracy...męczący, chociaż całkiem fajny był weekend, jednak nie zdążyłam za bardzo odpoczać ;-)

Cały dzień nie chciał nic jeść oczywiście.. Krupniczku parę łyżek, na raty, zjadł.. Trochę płatków ryżowych na NANie.. Teraz wypił ok 180 ml NANa i na razie śpi, nic się nie dzieje..

Zobaczymy..

reklama
Do góry