reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
miloku, malaga, Iza S. - ksiazeczki juz wam wyslalam:-)

Tigger a czy mnie też mogłabyś ją podesłać? Mój mail: alicja.jw@wp.pl. Z góry dziękuje :-)

Mój syn dziś przechodzi samego siebie w spaniu. To chyba wpływ sennej pogody, ja sobie też z nim raz kimnęłam :-D. Dziwnie tak jakos po tych upałach taka nagla zmiana....

Ewa, a czy moglabys mi przeslac pierwszy rok zycia na : bogda212@wp.pl

bylabym wdzieczna!szukam tej ksiazki!

Agutek ja tez nic nie dostalam, ale moze faktycznie lada dzien cos bedzie!
Wczoraj bylam u nowej lekarki-pediatry!rewelacyjna!taki lekarz powinien byc w kazdej przychodni!bylam u niej ok.godziny, obejzala hanulke dokladnie!mialam przygotowane chyba z 15 pytan i zadalm chyba tylko 2 lub 3 bo z reszta odpowiedzi mnie wyprzedzila!
jutro odbieram wyniki moczu(w koncu jakos nam sie udalo zebrac w ten nieszczesny woreczek! :) ) ciekawe co wyjdzie?

Sluchajcie, jak dlugo spia Wasze maluszki?bo moja od urodzenia spala od 9tej do 13/14tej rano i po popoludniu jakies 4 godzinki,ale teraz to robi sobie drzemki polgodzinne max godzinka!
W nocy nie narzekam bo od poczatku przesypia ladnie budzac sie do cyca!ile maluchy w takim wieku powinny spac?zapomnialam o to lekarke zapytac!

bogda to normalne, że Hania śpi coraz mniej :-)
Moja mała też w dzień już bardzo aktywna jest, aż czasami marzę o tych czasach gdy był tylko cyc, spanie, cyc, spanie i tak prawie cały dzień...hihi :-D

Witajcie :-)

U nas dziś nawet ładnie się rozpogodziło.

Agutek tak szczepionka HIB jest refundowana ale nie wszyscy o tym wiedzą i przychodnie to wykorzystują,niestety :baffled:

Ewa ja bym też prosiła.Jeśli to nie będzie dla ciebie kłopotem to

1. zdrowie dziecka
2. poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka
Z góry dziękuję :-)
Ach..mój mail piwonia@amorki.pl

Moja malutka już płacze,nadszedł czas kąpieli więc się upomina.

Bogda moja to teraz ma rozregulowane spańko przez bóle brzuszka.Mam nadzieję że wszystko wróci do normy.
Dobra idę kąpać małą bo mnie woła coraz głośniej :happy:

reklama
Moja mała też w dzień już bardzo aktywna jest, aż czasami marzę o tych czasach gdy był tylko cyc, spanie, cyc, spanie i tak prawie cały dzień...hihi :-D
O rany ja też mam dość czasami. Na przykład dzisiaj mi maluszek dał w kość trochę... Ze spaceru wróciliśmy po pół godzinie, bo Karolek ani myślał spać, tylko marudził cały czas, bo mu się nudziło w wózku. Najgorzej jest jak chce mu się spać, a nie może zasnąć. Wtedy jest maksymalnie upierdliwy ;-).

Do góry