reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

miloku - jezeli chcesz to przesle ci "Jezyk niemowlat" na maila:-)

ja tez nie wybieram sie na razie do pracy - nie byloby malej z kim zostawic, a finansowo jakos sobie poradzimy:tak:poza tym nie chcialabym sie z nia na razie rozstawac:-)

temperatura w nocy spadla na szczescie:-)a dzisiaj bylismy na wazeniu - no i Olivka wazy juz prawie 6 kilo:-D(dokladnie 5980)

reklama
dzien drugi sielanki trwa:-)

co prawda bylam dzisiaj na gimnastyce poporodowej dla mam z dziecmi i moja Niusia mimo zmeczenia nia usnela tylko zaprezentowala swoje mozliwosci wokalne, ale w swoim ciemnym pokoju spi za to ciagle slodko. Jakze sie ciesze ze jest choc jedno miejsce na swiecie, w ktorym moje dziecko spi!

z tej ksiazki Tracy Hogg - wyszlo ze mam mieszanke wrazliwca z poprzeczniakiem:-) no coz - i tak ja kocham:-)

buziaki i dziekuje za slowa wsparcia jak bylam na dnie:-D

roksi gratuluję zakupów dla Natalii :-)
My jakiś czas temu kupiliśmy mebelki, a teraz wybieram dywanik i chyba już mam jeden na oku :tak: A potem trzeba będzie wyeksmitować córeczkę z nasze sypialnii do jej królestwa ;-)

Dziś zrobiłam test Tracy Hogg. Wyszedł mi Średniaczek :-)

Witam panie
troszku mnie tu nie bylo ale jakos ciezko mi bylo trafic......
tigger mam prosbe przeslij i mi ten jezyk niemowlat podaje meila ; OLGA.SROKA@interia.pl
A wogole to co u was slychac??
Ja jak narazie mam spokoj moj synek juz troszke lepiej wyglada.... jeszcze troszeczke i doprowadze go do urzytecznosci.... tzn. bede go mogla pokazac swiatu bo ostatnio wygladal jak zolw w starej skorupce......
Pozdrowionka

Witam ponownie
Moja córcia dziś wciąż chciała być przy cycu więc nie dałam rady posiedzieć przy kompie.
Dziękuję za przywitanie :-) miło mi.

Moja Adzia ma teraz przeszło 6,50 kg a długa na 62 cm na pewno.Za dwa tygodnie idziemy na szczepienie to będę znała szczegółowe wymiary.
Nie zamierzam teraz wracać do pracy.Posiedzę na wychowawczym.Jeszcze zdążę się narobić w życiu :-p a szkoda mi zostawić dzieci.He..nawet nie miałabym z kim,chyba że wciąż robiłabym nocki ale w mojej branży jest to niemożliwe :-D
U nasz pneumokoki kosztują coś koło 200 zł,dobrze że przynajmniej ten HIB jest już refundowany bo i tak miałam szczepić córcię więc zaoszczędziłam już 100 zł :tak:
Pewnie już śpicie więc i ja zmykam.

reklama
Cześć :-)

HIB jest już refundowany bo i tak miałam szczepić córcię więc zaoszczędziłam już 100 zł

HIB jest refundowany??

Jestem niewyspana :dry:
Córa wczoraj marudziła przy zasypianiu, potem karmienie nocne, a od 5 jest wesolutka i wyspana. Udało mi się ją trochę wyciszyć smokiem ale o 7 postanowiła postawić mnie na dobre na nogi...
Pojadła, wsadziłam ją do łóżeczka żeby pogadała sobie z maskotkami z karuzelki i liczę, że się wyciszy jeszcze i na trochę zaśnie.

Nic mi się nie chce...bleeeeee :oo2:

Do góry