reklama
Witam,wczoraj wróciliśmy,troche sobie przedłużyliśmy wyjazd ale po drodze zahaczyliśmy o kraków odwiedziłam stare śmieci i znajomych na razie mamy remont,wiec nie mam jak cos więcej napisać,weekend niestety do pracy
elahar
mama Madzi
dzień dobry
U nas w nocy 2 pobudki w sumie to tylko na podanie smoka ale alarm musiał być. Na prawdę muszę ją odzwyczaić od tego smoka tylko nie wiem jak sie do tego zabrać.
Masaży też zazdroszczę bo wiem jakie są fajne
Wczoraj dalej oglądałam w sklepach kombinezony i znalazłam bardzo fajne za 170 zł. Też jeszcze drogo ale jak piszecie że da się pochodzić 2 sezony to może warto kupić.
Tak. :-) Takie wygadanie się czasami działa jak terapia. :-) Ktoś coś doradzi, pocieszy i człowiekowi robi się lżej...:-)
U nas w nocy 2 pobudki w sumie to tylko na podanie smoka ale alarm musiał być. Na prawdę muszę ją odzwyczaić od tego smoka tylko nie wiem jak sie do tego zabrać.
Agutek, też masaży zazdroszczę
ale jestem przeszczęśliwa że na fryzjera znalazłam czas bo już wyglądałam jak matka polka sierota ostatnia
Nie wiedziałam że tak drogo kombinezony , no to rzeczywiście jestem szczęściara że mam "spadkowe"
Masaży też zazdroszczę bo wiem jakie są fajne
Wczoraj dalej oglądałam w sklepach kombinezony i znalazłam bardzo fajne za 170 zł. Też jeszcze drogo ale jak piszecie że da się pochodzić 2 sezony to może warto kupić.
ale mam teraz psiapsiółek... :-)
buziaki :-)
Tak. :-) Takie wygadanie się czasami działa jak terapia. :-) Ktoś coś doradzi, pocieszy i człowiekowi robi się lżej...:-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
ale mam teraz psiapsiółek... :-)
buziaki :-)
Im dłużej myślę o tym kombinezonie, to tym bardziej mi się wydaje, że kupię używany. W używanym też można chodzić 2 sezony .
A
Agutek
Gość
Im dłużej myślę o tym kombinezonie, to tym bardziej mi się wydaje, że kupię używany. W używanym też można chodzić 2 sezony .
ja też oglądałam na allegro i jak widzę ceny za te kombinezony to mnie to przeraża
na razie młoda wchodzi jeszcze w zeszłoroczny, z tym, że jest to 1-częściowy i nie wiem czy zimą będzie jeszcze dobry, ale chyba jednak wstrzymam się z kupnem na razie
na spokojnie jeszcze raz jej przymierzę ten stary
popatrzę czy jakaś fajna oferta na używany będzie, a jak nie to kupię może tylko kurtkę, bo nie chce mi się wierzyć, że codziennie będę jej ubierać te spodnie od kombinezonu jak będę wiozła ją do babci i z powrotem...
roksi ty miałaś w zeszłym roku już taki 2-częśćiowy, powiedz używałaś często tych spodni?
cena na allegro kombinezonu coccodrillo ok. 204zł, masakra
do tego buty - widziałam bartka za coś ponad 160zł, czapa, rękawiczki....wrrrr
Lajla83
Fanka BB :)
Agutku może ze 2 razy miała spodnie na sobie ale zima była licha w sumie to nigdy nie wiadomo jaka będzie zimaroksi ty miałaś w zeszłym roku już taki 2-częśćiowy, powiedz używałaś często tych spodni?
kupiłam dzisiaj młodej futerko otworzyli u nas nowy sklep i jedno jedyne było
jeszcze kupiłam sukienkę taką szkolną
S
szalona mama
Gość
HI
ceny ubrań zimowych dla dzieci są kosmiczne, to fakt. My już mamy super kurteczkę i spodenki ale pewnie jeszcze jeden komplet będzie trzeba kupić
My generalnie mamy używane ubranka (niestety kupujemy, pooka, zazdroszczę spadkowego) i zawsze jestem bardzo zadowolona z ubranek.
ceny ubrań zimowych dla dzieci są kosmiczne, to fakt. My już mamy super kurteczkę i spodenki ale pewnie jeszcze jeden komplet będzie trzeba kupić
My generalnie mamy używane ubranka (niestety kupujemy, pooka, zazdroszczę spadkowego) i zawsze jestem bardzo zadowolona z ubranek.
S
szalona mama
Gość
A my dzisiaj byliśmy pierwszy raz na zajęciach dla Maluchów.
Suuuper było , fajne zajęcia, bardzo ciekawie prowadzone.
Będziemy chodzili raz w tygodniu, w środy.
Suuuper było , fajne zajęcia, bardzo ciekawie prowadzone.
Będziemy chodzili raz w tygodniu, w środy.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Fredzik, a co to za zajęcia?
reklama