reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam,wczoraj wróciliśmy,troche sobie przedłużyliśmy wyjazd ale po drodze zahaczyliśmy o kraków:) odwiedziłam stare śmieci i znajomych:) na razie mamy remont,wiec nie mam jak cos więcej napisać,weekend niestety do pracy:(

dzień dobry
U nas w nocy 2 pobudki w sumie to tylko na podanie smoka ale alarm musiał być. Na prawdę muszę ją odzwyczaić od tego smoka tylko nie wiem jak sie do tego zabrać.

Agutek, też masaży zazdroszczę :)
ale jestem przeszczęśliwa że na fryzjera znalazłam czas bo już wyglądałam jak matka polka sierota ostatnia

Nie wiedziałam że tak drogo kombinezony :szok::szok::szok:, no to rzeczywiście jestem szczęściara że mam "spadkowe"

Masaży też zazdroszczę :tak: bo wiem jakie są fajne :tak:

Wczoraj dalej oglądałam w sklepach kombinezony i znalazłam bardzo fajne za 170 zł. Też jeszcze drogo ale jak piszecie że da się pochodzić 2 sezony to może warto kupić.

ale mam teraz psiapsiółek... :-)
buziaki :-)

Tak. :-) Takie wygadanie się czasami działa jak terapia. :-) Ktoś coś doradzi, pocieszy i człowiekowi robi się lżej...:-)

:-D

Im dłużej myślę o tym kombinezonie, to tym bardziej mi się wydaje, że kupię używany. W używanym też można chodzić 2 sezony :-D.

ja też oglądałam na allegro i jak widzę ceny za te kombinezony to mnie to przeraża :no:
na razie młoda wchodzi jeszcze w zeszłoroczny, z tym, że jest to 1-częściowy i nie wiem czy zimą będzie jeszcze dobry, ale chyba jednak wstrzymam się z kupnem na razie

na spokojnie jeszcze raz jej przymierzę ten stary
popatrzę czy jakaś fajna oferta na używany będzie, a jak nie to kupię może tylko kurtkę, bo nie chce mi się wierzyć, że codziennie będę jej ubierać te spodnie od kombinezonu jak będę wiozła ją do babci i z powrotem...

roksi ty miałaś w zeszłym roku już taki 2-częśćiowy, powiedz używałaś często tych spodni?

cena na allegro kombinezonu coccodrillo ok. 204zł, masakra :angry:
do tego buty - widziałam bartka za coś ponad 160zł, czapa, rękawiczki....wrrrr :baffled:

roksi ty miałaś w zeszłym roku już taki 2-częśćiowy, powiedz używałaś często tych spodni?
Agutku może ze 2 razy miała spodnie na sobie:baffled: ale zima była licha:tak: w sumie to nigdy nie wiadomo jaka będzie zima:no:

kupiłam dzisiaj młodej futerko:-D otworzyli u nas nowy sklep i jedno jedyne było:tak:
jeszcze kupiłam sukienkę taką szkolną:-D

HI :tak:
ceny ubrań zimowych dla dzieci są kosmiczne, to fakt. My już mamy super kurteczkę i spodenki ale pewnie jeszcze jeden komplet będzie trzeba kupić :sorry2:
My generalnie mamy używane ubranka (niestety kupujemy, pooka, zazdroszczę spadkowego:tak:) i zawsze jestem bardzo zadowolona z ubranek.

A my dzisiaj byliśmy pierwszy raz na zajęciach dla Maluchów.
Suuuper było :tak:, fajne zajęcia, bardzo ciekawie prowadzone.
Będziemy chodzili raz w tygodniu, w środy.

reklama
kosmiczne te ceny...

też jestem ciekawe co to za zajęcia Fredzik :confused:
ja sie od miesiąca wybieram do aquaparku z młodym i jakoś dojść nie mogę...

Do góry