reklama
elahar
mama Madzi
dzieciom naszym nic nie przeszkadza
No niestety i nie ma mowy o współpracy
Moja dzisiaj postanowiła sama zjeść talerz zupy i zjadła ale śliniaczek nie pomógł bo ubranie od razu było do prania. A jak próbowałam pomóc i podać do buzi to się wkurzała na mnie i odpychała.
A
Agutek
Gość
elahar a tak normalnie to ją karmisz?
bo u nas to już gdzieś od maja/czerwca wyłacznie samodzielne jedzenie, nie karmię jej już wcale bo nie pozwoli wszystko sama inaczej krzyczy na mnie .
bo u nas to już gdzieś od maja/czerwca wyłacznie samodzielne jedzenie, nie karmię jej już wcale bo nie pozwoli wszystko sama inaczej krzyczy na mnie .
elahar
mama Madzi
elahar a tak normalnie to ją karmisz?
U nas to jest pół na pół z tym karmieniem. W większości jednak ja ją karmię bo inaczej to by jadła bardzo mało. Jak siedzimy przy stole to sama je trochę ze swojej miseczki a ja w międzyczasie przemycam drugą łyżką do buzi. A poza tym wstyd się przyznać ale trochę biegam za nią i upycham do buzi. :-baffled: Owoce i przekąski je sama.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-). Ja mam dzisiaj urlop, bo teściowa musiała iść do okulisty. W związku z tym spotkałam się przed poludniem z koleżanką w mieście (oczywiście w towarzystwie Karola) i kupiłam sobie siatkę ciuchów na wyprzedaży za 40 zł. Dokładnie 5 bluzeczek, 2 spódniczki i sukienkę. Potem byłam jeszcze w urzędzie i jestem padnięta .
Karol nieraz siedzi przez pół godziny i nie chce zejść . Kupę robi właściwie tylko do nocnika (na wakacjach mu się zdarzyły 2 wpadki), a sika do pieluchy, ale jak się go posadzi na nocnik, to prawie zawsze zrobi siku. Jak robi siku to łapie się za pampersa.jeśli jednak już zawoła i posadzę ją to normalnie grzecznie siedzi do momentu dopóki się nie załatwi
A
Agutek
Gość
moja dzisiaj biorąc kąpiel zawołała, że chce się załatwić i musiałam ją wysadzić i nasiusiała do nocnika
ale dzisiaj była zmęczona, już po 18 wołała smoczka i się pokładała
oby tylko do rana pospała...ale wątpię, bo bardzo mało zjadła na kolację
blueberry to udane zakupy :-) za takie małe pieniądze to najbardziej cieszą
ale dzisiaj była zmęczona, już po 18 wołała smoczka i się pokładała
oby tylko do rana pospała...ale wątpię, bo bardzo mało zjadła na kolację
blueberry to udane zakupy :-) za takie małe pieniądze to najbardziej cieszą
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
czy ktoś zauważył moją nieobecność;-),
napęd mi siadł i laptopik był u "doktora",
głowa mnie juz nie boli i czuje sie o niebo lepiej:-)
Roksi, to niecałe 2 tygodnie i heja, jestes juz jakos przygotowana do takiej podróży?
czy ktoś zauważył moją nieobecność;-),
napęd mi siadł i laptopik był u "doktora",
głowa mnie juz nie boli i czuje sie o niebo lepiej:-)
Roksi, to niecałe 2 tygodnie i heja, jestes juz jakos przygotowana do takiej podróży?
A
Agutek
Gość
roksi wow! jaki długi urlop! to się wybyczysz :-)
Ewela super, że głowa już nie boli :-)
Ewela super, że głowa już nie boli :-)
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Ewelina wszystko mamy w sumie zabieramy ubrania letnie sandałki plażowe Natalka ma chyba kupie jakiś materac do pływania i może jak znajdę jakieś klapki plażowe to sobie kupię ale nie jest to konieczneRoksi, to niecałe 2 tygodnie i heja, jestes juz jakos przygotowana do takiej podróży?
leci z nami moja siostra przyda się do pilnowania chrześnicy