reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a gdyby nie udało mi się już wejść na BB to życzę wszystkim udanych urlopów i aby trwał i trwał i trwał i trwał....
a tym Paniom które jeszcze na niego czekaja szybkiego upływu czasu

(byle tylko zegarowi sie nie pomylilo i nam na urlopach nie przyspieszał a w pracy nie zwalniał ;-))

reklama
blueberry tam pokazują bodajże ceny "od" ile dany egzemplarz może kosztować. Mi wyszło dużo więcej hihi :-) Fakt, że po prostu mi szkoda kasy było i dlatego zrezygnowałam, dla kogoś może to nie być duży wydatek i może liczyć się z takim wydatkiem :tak:
Gdzieś ponad 100zł wychodziło. Sporo, ale może kiedyś ją zrobię :-D. Na razie mam projekt.

A ja się już urlopuję :-) Jest bosko - pralka chodzi, pranie już wysuszone wala się po mieszkaniu /za sprawą juniorki pyzy/, w kuchni stosy naczyń się piętrzą, r-e-w-e-l-a-c-j-a :-D

dobry wieczor!
ale cisza...............

urlopowiczki-milego odpoczynku:-);-)

wlasnie sobie obejrzalam zdjecia mojej Hani zaraz po urodzeniu! Boze, jakie to malenstwo bylo-a taeraz istna czarownica.Zrobilam fotki brzucha-juz cos w koncu widac, oprocz moich zwiskow, ale zrobie jeszcze raz lustrzanka bo na tym malym brzydko jednak wychodza.Juz sie o tym przekonalam.

Witam po pracy:tak:
moja córci kąpała się w baseniku na balkonie i zrobiła kupkę do wody:baffled::-D babcia była załamana bo to nie były bobki:-D
popołudni córcia z tatą pojechali po wózek dla lali:tak: mieli upatrzony baby born w realu ale po drodze wstąpili do hurtowni zabawek i córcia zakochała się w zwykłym najtańszym wózku:-D mówiła to, to, to i pokazywała na wózek:-D po czym nie mogła doczekać się jak sprzedawca przyniesie zapakowany i wyjechała tym z wystawy:-D

a teraz córcia zrobiła mamie prezent i zasnęła w 2 minuty (dosłownie) odwróciła się na boczek i zasnęła nawet nie zdążyłam się władowac do niej do łóżka:-D

Dzień dobry
moje dziecko obudziło się po 4 i lata i się bawi :angry:
roksi my mamy taki najtańszy wózek i u babci jest z tego samego typu, żadnych firmówek, i jest najlepszą zabawką :-D

reklama
Dobry:-)
łoooo Agutek jak wcześnie:szok:
moja myślałam że pośpi dłużej bo poszła spać o 21:30:tak: a tu klops o 6:30 już przyszła do nas:baffled:

Do góry