reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Na jakim papierze wywolujecie zdjęcia? Na matowym czy błyszczącym? Zawsze brałam na matowym i tym razem w FJ też i jestem baaardzo niezadowolona, jakość tragiczna. Oddałam do wywołania kilkadziesiąt zdjęć do Rosmanna (do dziś jest promocja, od 80 zdjęć - 25gr odbitka), nigdy tam nie robiłam odbitek. Wzięłam błyszczące i okazuje się, że są 100x ładniejsze od matowych z FJ. Niby to jedna i ta sama firma CEWE.
Cholerka, załamałaś mnie :sorry2: Zawsze zamawiałam na błyszczącym, a teraz na matowym, bo zauważyłam, że tym razem można wybrać mat, no i pamiętam, że ty reklamowałaś, żeby było na papierze matowym, a mnie się bardziej na macie podobają :sorry2: No ale tak myślałam, że za tą cenę ten mat to będzie kicha.. Cholerka... Już zła jestem, choć zdjęć nie mam :-p

Malaguś a jakim programem przycinasz fotki:confused::confused:
Microsoft Office Picture Manager :tak:

reklama
Tak :tak: Nie mam jakiś wielkich wymagań, szczególnie, że cena bardzo korzystna ;-)
Do obejrzenia raz kiedyś w albumie tych zdjęć to jakość wydaje mi się zdecydowanie wystarczająca :tak:
Może to tez zależy w którym labie wywołują, bo chyba z całej Polski nie wożą w jedno miejsce? Kiedyś odbitki z FJ na papierze matowym były super, teraz to tragedia - wyblakłe kolory, zabarwione na żółto. Wściekłam się jak je zobaczyłam. Wywołałam w rosmannie m.in. te same zdjęcia, które wywołałam w FJ, żeby porównać. I różnica jest duuuża. (Z FJ mat, z R błysk).Od dziś zamawiam tylko na błyszczącym.
malaga nie martw się na zapas, może Tobie zrobią ładne odbitki:tak:

Tak :tak: Nie mam jakiś wielkich wymagań, szczególnie, że cena bardzo korzystna ;-)
Do obejrzenia raz kiedyś w albumie tych zdjęć to jakość wydaje mi się zdecydowanie wystarczająca :tak:
No ja też nie mam jakichś strasznych wymagań, ale jeśli mat jest dużo gorszy od błyszczącego papieru, to wolę błyszczący :sorry2: Zresztą okaże się :-p

ewo może faktycznie jakaś wybrakowana seria była tym razem?
My przysyłali gdzieś z południa Polski te zdjęcia.

blueberry tam pokazują bodajże ceny "od" ile dany egzemplarz może kosztować. Mi wyszło dużo więcej hihi :-) Fakt, że po prostu mi szkoda kasy było i dlatego zrezygnowałam, dla kogoś może to nie być duży wydatek i może liczyć się z takim wydatkiem :tak:

reklama
Do góry