reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

E mój mąż nie chce tego oglądać i mi marudzi :-D
Tylko nic ciekawego innego nie ma w tv. Porażka, żeby w niedzielę nie było co oglądać :dry:

no właśnie mój przejął pilot i już ogląda CSI (kolejna bajeczka ;))
więc nie będę mu marudzić bo film już się zaczął...

no właśnie
i dobre filmy jak są to o jakiś kosmicznych godzinach 23 pięćdziesiąt pięć :/

reklama
Hello
wróciłam z Katowic kupiłam parę łaszków na wyjazd:tak::tak: w Ikea obejrzałam dokładnie w łóżko dla Natasi i Agutku ten materac na trzy ma łączenie pod glową i w nogach także nie powinno nic gnieść:tak:
kupiłam mule:confused: te kuliki na drutach co tak rozreklamowałyście:tak: mlodej sie spodobało:tak:
w smyku nowy kubek tt:tak:

A mnie dalej boli głowa. To chyba zatoki. Roksi co brałaś na zatoki?
Ewo ibuprom zatoki i antybiotyki :-( i nadal mnie męczą jak jest zimno:angry:

zapach kupska unosi się w powietrzu:sorry2: idę przebrać Natasię i wykąpać:tak:

jestem jednak bo m mecz ogląda i nic z filmu:baffled:poza tym wydarł się nam mnie bo nakupiłam trochę gadżetów do kuchni i zmieniłam co nieco a ten, że dokumenty gdzie indziej, ładowarki nie może znaleźć itp.:baffled:ecchhh wkurzające istoty z tych chłopów:angry:

wstyd się przyznać, ale byliśmy w Krakowie, w sklepach:zawstydzona/y:pojechaliśmy niby po zmywarkę, ale przez neta kupimy bo dużo taniej:tak:, na ciuchy nawet nie patrzyłam, tam gdzie jeszcze duży wybór to kolejki na cały sklep a w reszcie pustki na półkach:confused:
H&M przecenił tylko topy i takie tanie rzeczy (dla dzieci), polowałam na spodnie dla Zosi i od kilku mcy mają tą samą cenę:baffled:gdzie te przeceny????

a w Cocodrillo są faktycznie obniżki takie z 49,90 na 29,90 więc całkiem fajowe, jest dużo długich spodni i bluz:tak:nie skusiłam się na nic bo przyniosłam jej ze szmateksu tyle firmowych ciuchów, że już szafy pękają:sorry2:

agutek - ten podpis stąd, że byłam kiedyś na lutówkach, Zosia miała sie urodzić 24 lutego.

No to koniecznie muszę zajrzeć do coccodrillo :-D przez szybę widziałam kalosze, ale nie wiem jakie rozmiary były :-D

zależy mi właśnie na jakiś body z długim rękawkiem czy bluzkach...w ogóle lubię ciuszki coccodrillo. przypasowały mi :tak:

roksi no właśnie ja sie i tak obawiam o ten materac...jakoś mimo wszystko te łączenia do mnie nie przemawiają :eek:

Witam sie po pracy,już wykąpana,nasmarowana cudownymi balsamami na celulit i ide spac. Jutro po żłobku wyjezdzamy na tydzień na wieś,jest tam net wiec pewnie zajrze. W tesco sa też fajne ciuchy na jesień np bluza za 16zl i spodnie chyba 20 zl. Ja sie zastanawiam jaką czapka na jesień? Macie cos na oku? Ja na razie kupiłam płaszcz na deszcz, jeszcze zostały kalosze i zestaw do żłobka gotowy:)

Hejka,
a my po imprezce imieninowej Szymonka, ... padnięci ale fajnie było :tak:
blueberry, Agutek - wiatrówki czyli sandałki (nam chodziło o takie z zakrytymi paluszkami). Ale udało nam sie dzisiaj kupić.
Co do przecen to są czasem fajne, kupiłam dzisiaj sobie spodnie w reporter na 30 zł - sztruksowe, takie cieniutkie ale moje dziecko jak sie nic w sklepie nie dzieje dostaje korby i wyłazi z wózka :angry: Szelki absolutnie nie są przeszkodą :confused:
A i zapomniałam się pochwalić :zawstydzona/y:, kupiliśmy spacerówkę chicco multiway i jesteśmy ZACHWYCENI :tak:

dzień dobry :-)

Fredzik ja w Reporterze kupiłam kilka dni temu bluzę, za 27zł przecenioną z 90zł. Za 90zł w życiu bym jej nie kupiła :no: Taka ni to sportowa, ni to elegancka, zależy do czego się ją ubierze. Ja mam zamiar głównie wykorzystać ją na nadmorskie chłodne wieczory :tak: Ale nawet i na białą bluzkę koszulową by się nadawała ;-)

soppana udanego pobytu na wsi i zaglądaj do nas. W ogóle zaglądaj do nas częściej :-)

Witam:tak:
dzisiaj pospałam do 8:-)
wczoraj wieczorem dostałam takiego powera że do północy robiłam porządki:sorry2::-D później obejrzałam horror "Wzgórza mają oczy" powiem wam że to pierwszy horror który ciężko mi się oglądało:baffled: a bardzo lubię taki gatunek filmów:tak:

reklama
Dzień dobry
Moje dziecko zasypia teraz w okolicach 9 a nawet po i wstaje też tak przed 9 rano.
Byliśmy na wyjeździe ale było tak duszno, że spałam na stojąco i nic mnie nie cieszyło, nawet wypoczynek na działce :no:
A dzisiaj tak u nas leje że posiedzimy z córcią w domu i mamusia bedzie się musiała wykazać inwencją twórczą w zabawianiu córci. :tak:

kupiłam mule:confused: te kuliki na drutach co tak rozreklamowałyście:tak: mlodej sie spodobało:tak:

Ja tez niedawno kupiłam i na początku moja nosiła ją albo pchała, w końcu to kolejka :-D Ale teraz już ładnie przesuwa te klocki. :tak:

Do góry