reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
no no :tak:
chyba freestyle
jak chciałam cos do niego dokupić w necie to nigdzie go nie było, ale na szybko i specjalnie sie nie starałam

wózek kupowałam jak juz był Młody, weszlismy pokazalismy TEN i wyszliśmy :blink: ale zapłaciliśmy :-D:-D:-D bo bramki były i pipczały

pewnie freestyle :tak:

madzikm a dokupywałaś pałąk do swojego wózka czy radzisz sobie bez niego?

kupiłam (chicco za 49 zł, quinny 99 zł), ale rzadko zakładam bo zapominam albo mi się nie chce:-p, powiem tak: przydaje się, ale nie jest niezbędny - kwestia przyzwyczajenia;-)mam wrażenie, że jak dziecko dopiero co siedzi i się tak ineresuje, trzyma pałąka i wychyla to wtedy prędzej:tak:

a teraz...wygodniej bez bo sama zejdzie z wózka:tak:

szelki są 5 punktowe więc to nie kwestia bezpieczeństwa;-)

no no :tak:
chyba freestyle
jak chciałam cos do niego dokupić w necie to nigdzie go nie było, ale na szybko i specjalnie sie nie starałam

wózek kupowałam jak juz był Młody, weszlismy pokazalismy TEN i wyszliśmy :blink: ale zapłaciliśmy :-D:-D:-D bo bramki były i pipczały

no no myślę!:-D
a ile daliście? zadowolona jesteś?

kupiłam (chicco za 49 zł, quinny 99 zł), ale rzadko zakładam bo zapominam albo mi się nie chce:-p, powiem tak: przydaje się, ale nie jest niezbędny - kwestia przyzwyczajenia;-)mam wrażenie, że jak dziecko dopiero co siedzi i się tak ineresuje, trzyma pałąka i wychyla to wtedy prędzej:tak:

a teraz...wygodniej bez bo sama zejdzie z wózka:tak:

szelki są 5 punktowe więc to nie kwestia bezpieczeństwa;-)

Aha, bo moja uwielbia siedzieć przy pałąku. Zapinam ją tylko w biodrach pasami i ona prawie cały czas siedzi wtedy z przodu przy pałąku, stąd pytam jak to jest z quinny...rozpatruję go kiedyś, kiedyś tam jako wózek więc muszę oczywiście wszystko wiedzieć na zaś :-p

Aha, bo moja uwielbia siedzieć przy pałąku. Zapinam ją tylko w biodrach pasami i ona prawie cały czas siedzi wtedy z przodu przy pałąku, stąd pytam jak to jest z quinny...rozpatruję go kiedyś, kiedyś tam jako wózek więc muszę oczywiście wszystko wiedzieć na zaś :-p

jasne, nie byłabyś sobą:-p:-D

reklama
ja jestem zadowolona, bo bardzo zwrotny i po wertepach jak chodzę to nie ma problemu, tylko mógłby troche lepiej sie składać i bardziej
razem z gondolą chyba jakoś ponad 2 tys kosztował, ale ja takich rzeczy nie pamietam dziury mam w mózgu, to sie nazywa amnezja macierzyńska
jak sie nie dosypia to informacje sie nie utrwalaja tak jak przy normalnym spaniu i dziury
dobrze że do pracy umiem trafić i potem do domu :-D

Madzik a Ty jaki masz? i ok jest?

Do góry