reklama
no właśnie niestety tak zaczyna być, ale wiesz moi teściowie to wielmożne państwo którym sie tyłka nie chce ruszyć żeby wnuczke zobaczyć, najlepiej to jak my do nich pojedziemy i już, teściowa ostatnio dała jej całe pudełko herbatników, bo wiki smakowały a ona myslała że jej nie zaszkodzą, a Wiktoria później zamiast jeść obiad to miała brzuch herbatnikami wypchany, czasami mysle że albo moja teściowa mi na złość robi, albo sama zapomniała jak sie postepuje z małym dzieckiem- jakoś inaczej sobie to wszystko wyobrażałamkasia - odpuść trochę, jeden dzień u teściowej Wiki nie zepsuje;-), przykre to, że targujecie się kto rodzinę faworyzuje z tego mogą być większe problemy....:-(
kurcze- szkoda że ja nie mam roweru, może bym wszystko odreagowała przez sport, bo na siłkę to nie mam na razie czasu
madzik- fajnie że ci sporcik przypasował:-):-):-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
po całym dniu gotowania jestem padnięta, więc teraz lampecczka wina (którą zresztą przygotował mi M) i do łóżka spać
miłego wiczorku i spokojnej nocy;-)
miłego wiczorku i spokojnej nocy;-)
Sandi
popieram ;-)jak pojade do pl to na aerobik sie wybieram ;-)Jak wróciłam z pilatesu to jeszcze na godzinę na rower pojechaliśmy:-)i powiem Wam, że mam więcej energii niż jakbym siedziała przed domem cały dzień, jednak ruch to zdrowie!
Ewelina z Bydgoszczy
a ja walczyłam i w końcu jestem;-), na drugim miejscu
Sandi
ja tez walczylam a ile sie na wkurzalama ja walczyłam i w końcu jestem;-), na drugim miejscu
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej :-).