reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

z Malenka dzos znow proble m z usypianiem nocnym :-(

Arewea zazdroszcze takich porodow :szok::tak:

Ewelina moja tez tak nieraz spi :tak: i nigdy jej nie przekladam :no:;-)

dzień dobry :-)
spałam całą noc bez pobudki a jakoś niewyspana jestem :rolleyes2:
pogoda u nas dzisiaj brzydka, z rana lało, teraz pochmurno - się mi pogoda zawaliła na urlop :eek:
ale i tak nic mnie dzisiaj nie może pognębić, bo po południu zaczynam urlop, 9 dni wolnego! yeah :cool2:

Witam:tak:
moja córcia pieknie spała całą noc ale za to mój m jest mega chory:baffled: łaził całą noc obudził mnie chyba z 6 razy:baffled:
dzień wygląda tak że my z córcią jedziemy do babci wrócimy popołudniu i jesteśmy umówione na spacerek o 16 także nas cały dzień nie będzie a tata odpocznie i mam nadzieję że pójdzie do lekarza:tak:
Pogoda u nas super:-)

dzień dobry

U nas pogoda też super , nawet jest gorąco. Przesyłam ci trochę Agutek słońca. :tak:

Niestety już drugą noc Madzia nie śpi tylko budzi sie co jakiś czas z płaczem. Podejrzewam, że kolejna trójka idzie. Także niewyspana jestem strasznie. :baffled:

Roksi zdrówka dla m. W taką pogodę żal chorować.

Dzień dobry;-)
Mój Marcinek dziś o 3 mi się obudził, ale szybciutko znów zasnął. Za to o 5 Mała go obudziła :-(, zawsze o 5 mi się budzi i "skrzypi" (tak to brzmi). Zazwyczaj udaje mi się z nią uciec do kuchni, ale dziś niestety. Od rana mieliśmy marudne dzieciaczki. Ale na szczęście kolo 7 pozasypiały i teraz już jest wesoło, Marcinek robi nam teraz "tany, tany". Pogoda u Nas cudna. :rofl2::tak:Więc będziemy się zbierać na spacerek. Mały już chodzi i co mu się przypomni to podbiega do drzwi i "papa".

Hej :-).

No i w końcu nas dopadła infekcja :-(. Mały w nocy się budził i kaszlał i tak jakby się dławił śliną, ale myślałam, że to od zębów. A rano się okazało, że ma katar. Poszliśmy do lekarza i pani dr nam przepisała calcium i rubital. Na szczęście nie jest zwolenniczką antybiotyków. Tata wziął opiekę, a ja w pracy.

Witam Babiszonki :-)

blueberry moc fluidkow dla Karolka :tak:niech chorobsko szybko idzie precz :tak:;-)

moja obudzila sie o 1w nocy i za cholercie nie chciala spac w lozeczku :no:wiec juz do rana spala z mamusia :zawstydzona/y::-p

dzień dobry:happy:,

u nas też pada:no:,

mały spał po "swojemu":-D, ale i tak obudził sie dwa razy:-(, w nagrodę spalismy do 9.00:szok::tak::szok::tak:,

obiadki dla nas mam:tak:, chałupka ogarnieta;-), a ze spacerku dzisiaj chyba nici:-(

reklama
Hej :-).

No i w końcu nas dopadła infekcja :-(. Mały w nocy się budził i kaszlał i tak jakby się dławił śliną, ale myślałam, że to od zębów. A rano się okazało, że ma katar. Poszliśmy do lekarza i pani dr nam przepisała calcium i rubital. Na szczęście nie jest zwolenniczką antybiotyków. Tata wziął opiekę, a ja w pracy.

współczuję choroby :baffled:
zdrówka dla Karolka!

Do góry