reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Agutek leniwe gołąbki to sa takie urozmaicone klopsy mielone:-D
skład:
mięso mielone 0,5 kg
świeża kapusta drobno poszatkowana
ryż 8łyżek
kasza manna6 łyżek
przyprawy sól pieprz
4-5 jajek
wszystko wymieszać,uformować klopsiki i usmazyć na wolnym ogniu,
potem podusić w wywarze z kostki rosołowej plus koncentrat pomidorowy

a leniwe dlatego że nie zawija się w liscie kapusty tylko dokłada ja do srodka:-D,

bardzo smaczne polecam

a nic nie wyprasowałam, bo mały sie obudził:-p

Ewelina ja jestem leniwa to może zrobię je niebawem :-D

Dziecko śpi, błoga cisza, relaks :-p
Od kiedy jest praktycznie zdrowa znowu nie mamy problemów z zasypianiem. Nie wiem czy pisałam, chyba nie, że dziś w nocy się obudziła i zaprowadziła mnie do dużego pokoju i tam się położyła spać :-D. Po 5 minutach odniosłam ją znowu do łóżeczka i już spała do rana :-)

roksi mi moja zlała się dwa razy na podłogę. Latała też z gołym tyłkiem przed kąpielą ale najpierw zrobiła siusiu na nocnik. A tu w przeciągu 15 minut dwa razy się zesikała ponownie :dry: Dostała mopa i ścierała po sobie :-D

roksi - nie chcę Cię matrwić, ale mi plama po gównie nie zeszła:wściekła/y:vanishem nie próbowałam
Odpieluszasz Natalkę tak na serio???
wiele mam mi mówiło, że gdy zaczęło za wcześnie to długo się męczyły i były wpadki, a gdy przyszedł ten czas (zwykle ponad 2 latka) to zajęło im to 2-3 dni:-)

ewelina - pysznie brzmi przepis:tak:

agutek - kup sobie te gazetki Twój Przepis za 0,80 gr tam jest dużo prostych pomysłów

blueberry - ja nie, ale mój brat jest w Krk to może by odebrał gdyby to było mu po drodze, możesz napisać mi gdzie na priva, jak będzie daleko to nie zawracam Ci głowy

Skoro tak mówicie to będę chodzić w prześwitującej:-Dwątpię, czy facetom moje nogi, zwłaszcza uda się spodobają:crazy::rofl2:

Zosia też już śpi bo rano była ze mną w pracy i spała jeden raz ale 2,5 h. Taki układ też byłby fajny:tak:

a pamiętacie rybkę? powinna mieć Dzieciątko mniej więcej w wieku córeczki areweny, nie???szkoda, że zamilkła

nie ma Was to zaraz zmykam na swój ulubiony serial:-)

moje dziecię jeszcze się kąpie:tak:, a pójdzie spać pewnie po 21.00:szok:, ale może za to pośpi dzisiaj lepiej, bo w dzień spał tylko godzinkę;-)

a Tobie Agutek to normalnie zazdroszczę:wściekła/y:, tez bym tak chciała:tak:, dziecie śpi, wieczór dla siebie:happy2:,

roksi - nie chcę Cię matrwić, ale mi plama po gównie nie zeszła:wściekła/y:vanishem nie próbowałam
Odpieluszasz Natalkę tak na serio???
wiele mam mi mówiło, że gdy zaczęło za wcześnie to długo się męczyły i były wpadki, a gdy przyszedł ten czas (zwykle ponad 2 latka) to zajęło im to 2-3 dni:-)
nawet mnie nie załamuj:-( mam z 5 plam na widoku jak się wchodzi do sypialni:angry: jak nie sporę to zadzwonię po pana który prał mi wiosną dywanik Natalki i wyczyścił wszystkie plamki:tak: wyglądał jak nówka:tak: tym specjalnym odkurzaczem cały bród wyciąga a moje pranie tylko wciera go głębiej:baffled:

z tym nocnikiem to już bym chciała ze względu że Natalka jest na 5 pampersach (rossmann) lub 6 (pampers) jak mi przytyje jeszcze to chyba będę jej kupowała takie w aptece dla dorosłych:szok::szok:
najlepsze jest że ona kuma o co chodzi z sikaniem:tak: mówi siiiii pokazuje na majteczki jak mówie siii jak idę do ubikacji i pytam się co mam robi to mówi siii jak sika w pampersa też mówi siiii:-D:-D:-D komedia:-D

reklama
Do góry