reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

U nas ostatnio głównie tatuś :-p
Wychodzimy do pracy a ona wyciąga ręce do tatusia i do niego chce i nie chce go puścić, a mnie olewa. Wracamy z pracy to mnie olewa i leci do tatusia :-D

reklama
Hej :-)

witam nowa marcoweczke :tak:;-)

moja to jest i za mna i za tata :tak: choc jak tata idzie do pracy to nie placze ;-)bo zawsze jej mowie chodz pokiwamy tatusiowi przez okno :tak:a ona bardzo to lubi :tak::happy:

witam:-)

mój jest mamusiowy i to strasznie:tak:, czas kiedy ryczał za tatą minął, teraz tylko mama:tak:, a jak może być inaczej, kiedy tatuś spedza z nim najwyżej godzinę dziennie:-(, akurat starcza na kąpiel i usypianie:tak:

Dziękuję za tak miłe przywitanie :)
Powiem szczerze, że też z jednej strony bardzo się cieszę z takiej różnicy z drugiej jestem przerażona.
Jeśli chodzi o przywiązanie to mój mały jak tylko wstanie to jest od razu "pa pa" i nie interesuje go nic innego :), zwłaszcza jak przyjdzie po niego "dziadza" to wszyscy idą na boczny tor hihi
Ostatnio chciałam by dał mi buzi gdy szedł "pa" i mówie "daj buzi" to mi dał a gdy zapytałam "dasz drugiego?" to powiedział "pa" i się odwrócił.
Właśnie "na kremikował" się zagęszczaczem. Mamy odkurzanie. Siedział sobie cichutko jakby nigdy nic a gdy się odwróciłam całe łóżko miałam już w białym pyle łącznie z Małym, który "smarował" Sobie nóżki:-p

arewena a powiedz jak z kilogramami po dwoch ciazach w takim krotkim odstepie czasu? :confused: jak z powrotem do "normy" :confused:;-) bo ja po pierwszej jeszcze zrzucic nie moge :angry::-p;-)

Witam!

GRATULACJE dla Karolka, Natalki i Ignasia za "aniu" bo to poważna sprawa swoje imię znać:tak::-)

arewena - witam, pisz z nami w miare wolnego czasu , o którego pewnie ciężko?;-)

Zosia jest bardziej mamusi:happy:nie mogę jej zniknąć z oczu za bardzo, tatusia też kocha i całuje ale mnie woła częściej:tak: może dlatego, że tatuś to by odpowiedział ze 2 razy dziennie o wieczorowej porze:-D

agutek - ja jak zaczynam gotowac to zaraz mi czegoś braknie więc planuję obiady z kilkudniowym wyprzedzeniem:confused:

Jest w dzisiejszycz czasach coś takiego jak halka??mam prześwitującą spódnicę i trochę głupio się czuję, chyba, że tak ma być??poinstrujcie mnie

reklama
Do góry