reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

To tak się wybudziła na dobre? :szok: Mój się czasem budzi i płacze (dzisiaj póki co się nie budził), ale wystarczy iść do niego na chwile i śpi dalej.
no wybudzila sie :nerd: tez zazwyczaj poszlam i spala dalej jak sie przytulila :tak: a dzis nie wiem co jest :no: ale nich se pobiega ;-)tatus tez w domciu wiec ma fory :-D

reklama
a ja jem czeresnie, więc piwo sobie odpuszczę:-D

zmywarki nie mam:no:, ale jeszcze bardziej od zmywania nie lubię prasowania:wściekła/y:, a prasuje wszystko od gaciorów po koszule:tak:,

ale nasi dali ciała:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: przegrywamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to chlup :-D ( ja bacardi breezer)

blueberry, te truskawki z piwem :confused:...
Sandi, zjadłaś to siedź cicho :-p bo normalnie mi smaka narobiłaś jak nie wiem na kebaba :-(
Zmywarka... hmmm bardzo chciałabym mieć ale nie mam gdzie postawić.
madzim, zmywarka zdecydowanie mniej wody zużywa niż my myjąc w zlewie :tak:
Agutek, u T. ten katarek w domu to na prawdę uczulenie może na coś być :tak:

zignoruj;-)

ja dziś wyprasowałam rano 2 prania, już mam kolejne 2 ale do jutra wytrzymają:tak:

a Wy dziewczyny macie zmywarki???większe jest zużycie wody czy mniejsze?

Ja już prawie nic nie prasuję, uznałam, że nie ma sensu. Chyba, że rzecz jest z takiego materiału, że jest to niezbędne :-)
Zmywarkę mam i sobie chwalę, a zużycie wody? Jak dla mnie takie samo. Nie zauważyłam radykalnej różnicy ani w jedną ani w drugą stronę.

a to dzieciakom rzeczy nie prasujecie??? ja każdy ciuszek:tak:

Nie :no: Tylko to, co jest na wyjście i naprawdę jest pogniecione. Większość rzeczy "prasuje" sie sama na ciele. Jak była malusia to prasowałam a teraz już nie. Za krótkie życie by tyle godzin spędzać z żelazkiem w ręku ;-)

reklama
Do góry