reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Naczyń dużo, patrz wyżej. Sztucców mam trzy komplety - porobiłam odpowiednie zapasy :tak:
No i w ogóle to fajna jestem nie? :-D Co się będę martwić pierdołami ;-)
Sprzątamy raz w tygodniu w soboty, w tygodniu nie mamy czasu. Tylko takie rzeczy co ewidentnie przeszkadzają to oczywiście na bieżąco. Ale bez zarzynania się :-p
Wróciliśmy do gotowania w domu, wcześniej kilka miechów jedlismy na stołówce :-p Ogólnie mam lajtowe podejscie do tych spraw, wolę pójśc na spacer po pracy, poleżeć na łóżku, obejrzeć tv i się rozkoszować przyjemnościami niż latać co chwilę na mopie lub z żelazkiem ;-) A co tam, życie jedno jest :-D

chyba mamy podobne podejscie :tak::-D mi tylko tej zmywarki brakuje :baffled::-p

reklama
dzieciakom rzeczy nie prasujecie??? ja każdy ciuszek:tak:

Ja też prasuję wszystko:tak: Ostatnio jak córcię przebieram minimum 3x dziennie to zbiera się góra rzeczy do prasowania:szok:

jeszcze bardziej od zmywania nie lubię prasowania:wściekła/y:, a prasuje wszystko od gaciorów po koszule:tak:,

Prasujesz majtki?:szok: Nie żartuj. Ja słyszałam, że niektórzy prasują skarpetki:szok::szok::szok:

Hehe :-D. Pamiętacie to, co Ewa wkleiła? Czuję, że przy drugim przestanę prasować jak skończy miesiąc :-D:-D:-D.

:-D:-D:-D:-D:-D

Hihi ona i madzikm są wyjątkowe, tylko cała reszta tu na forum to takie "nieroby" :-D

Agutek dzięki;-):-D:-D:-D

My nie mamy zmywarki i przeważnie ja zmywam.

Do góry